Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Merida F.C team c
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre met een sublieme pass. Rincón rent richting de bal. Rincón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rincón kopt de bal weg. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Infante. Infante krijgt een gele kaart. Aguirre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguirre wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Piñango is nu in balbezit. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja begaat een overtreding. Calleja krijgt een gele kaart. Ocampo raakt geblesseerd tijdens het duel. Noguera wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ocampo passt de bal zonder na te denken. Rada bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rada verovert de bal door een tackle van achteren. Rada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Salas kopt de bal weg. Perea is nu in balbezit. Isnardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Perea kan niet meer verder spelen. Berrios komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Piar is nu in balbezit. Piñango onderschept slim de pass. Piñango passt de bal met de wreef. Rada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mora met de inworp. Noguera rent richting de bal. Noguera geeft een hoge lob. Rada is nu in balbezit. Rada schiet op doel. Fidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Piar verovert de bal door een tackle van achteren. Piar geeft een hoge lob. Infante kopt de bal weg. Aguirre rent richting de bal. Aguirre schiet op doel. Arcay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Merida F.C - team c 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Merida F.C 53%, team c 47%.
Deportivo Merida F.C - team c 0:1

46e minuut.
Infante geeft de bal voor. Calleja kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Noguera de bal onder controle te krijgen. Rincón rent richting de bal. Rincón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Berrios onderschept slim de pass. Berrios speelt de bal door. Saldivia is nu in balbezit. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Villalobos de bal. Rada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rada schiet op doel. Fidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Merida F.C - team c 1:1

80e minuut.
Aranguren rent richting de bal. Aranguren met een sublieme pass. Cedeño is nu in balbezit. Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Merida F.C - team c 1:2

85e minuut.
Piñango rent richting de bal. Piar is nu in balbezit. Piar speelt de bal door. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Merida F.C 47%, team c 53%.
Deportivo Merida F.C - team c 1:2