Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello Batalla F.C
Guarapa Loca Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Castañeda passt de bal met de wreef. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo speelt de bal door. Clavijo rent richting de bal. Clavijo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Michelena kopt de bal weg. Piesio heeft problemen om de bal te vangen. Welcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla verovert de bal door een tackle van achteren. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Batalla F.C 0:1

16e minuut.
Cardozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echeto rent richting de bal. Morales legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Echeto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castañeda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Welcker probeert naar een medespeler te passen. Piesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla rent richting de bal. Montilla schiet op doel. Febles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Echeto passt de bal met de wreef. Welcker rent richting de bal. Welcker passt de bal met de wreef. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ayala geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tavare met de inworp. Clavijo rent richting de bal. Clavijo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Echeto de bal. Portillo met een sublieme pass. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Montilla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardozo met een snelle inworp. Welcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Welcker geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Welcker geeft een lange en hoge pass. Castañeda krijgt zijn hoofd ertegen. Villa Falcon heeft problemen om de bal te vangen. Paz rent richting de bal. Paz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Welcker is nu in balbezit. Echeto is nu in balbezit. Portillo onderschept slim de pass. Welcker is nu in balbezit. Welcker geeft een hoge lob. Toro bokst de bal weg. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Batalla F.C 1:1

43e minuut.
Montilla passt de bal met de wreef. Tavare rent richting de bal. Tavare geeft de bal voor. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Cartujo Puerto Cabello 46%, Batalla F.C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Batalla F.C 1:1

60e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Welcker onderschept slim de pass. Welcker geeft een lange en hoge pass. Echeto is nu in balbezit. Echeto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Clavijo rent richting de bal. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jaramillo de bal onder controle te krijgen. Febles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Batalla F.C 1:2

90e minuut.
Klungelig pakt Montilla de bal. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ojeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rolán komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Cartujo Puerto Cabello 50%, Batalla F.C 50%.
Deportivo Cartujo Puerto Cabello - Batalla F.C 1:2