Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:46
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: matuzici Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8444
matuzici Vidak
pobjeda Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Petrač geeft de bal voor. Kuljiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajšić onderschept slim de pass. Badel verovert de bal door een tackle van achteren. Badel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Vidak 1:0

9e minuut.
Tasić passt de bal in één keer door. Šiljeković rent richting de bal. Šiljeković met een sublieme pass. Badel is nu in balbezit. Badel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Buzajko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šiljeković met een snelle inworp. Badel is nu in balbezit. Badel draait met de bal, schiet en ... Paal! Bjeloš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Tasić onderschept slim de pass. Tasić geeft de bal voor. Balić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiljeković onderschept slim de pass. Šiljeković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuljiš de bal. Kuljiš draait met de bal, schiet en ... Bjeloš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Vidak 2:0

15e minuut.
Paladin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paladin passt de bal in één keer door. Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kuljiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuljiš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Paladin is nu in balbezit. Tasić verovert de bal door een tackle van achteren. Tasić geeft de bal voor. Kuljiš rent richting de bal. Kuljiš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Grzesiuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ačević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šiljeković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šiljeković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Železnik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rajšić kopt de bal weg. Badel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuljiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljiš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matuzici 31%, Vidak 69%.
matuzici - Vidak 2:0

58e minuut.
Kuljiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljiš passt de bal in één keer door. Badel is nu in balbezit. Badel haalt uit met een fantastische trap. Bjeloš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Vidak 3:0

60e minuut.
Ćulafić rent richting de bal. Tasić verovert de bal door een tackle van achteren. Tasić passt de bal met de wreef. Šiljeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiljeković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Paladin geeft een lange en hoge pass. Demirović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Železnik met een sublieme pass. Paladin is nu in balbezit. Paladin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Grzesiuk geeft een lange en hoge pass. Okanović kopt de bal weg. Krsmanović is nu in balbezit. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić geeft een hoge lob. Bjeloš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bjeloš probeert naar een medespeler te passen. Ačević kopt de bal weg. Kuljiš heeft problemen om de bal te vangen. Badel is nu in balbezit. Badel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Hidović rent richting de bal. Hidović passt de bal in één keer door. Šiljeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiljeković schiet op doel. Bjeloš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Vidak 4:0

86e minuut.
Ačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ačević geeft de bal voor. Šiljeković kan de bal niet met de borst controleren. Šiljeković haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Vidak 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matuzici 23%, Vidak 77%.
matuzici - Vidak 5:0