Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:46
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.05
  • Stadion: NK Ljiljan Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
NK Ljiljan Dragon Youths
Normal Tactiek poraz
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 32.1
redelijk Schieten goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Aliaga is nu in balbezit. Batshuayi rent richting de bal. Aliaga rent richting de bal. Daar is Aliaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Janžek verovert de bal door een tackle van achteren. Novović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžek onderschept slim de pass. Daar is Janžek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janžek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Batshuayi passt de bal zonder na te denken. Abaza rent richting de bal. Abaza geeft een lange en hoge pass. Janžek is nu in balbezit. Janžek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Loncke rent richting de bal. Loncke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guşiţă de bal. Batshuayi is nu in balbezit. Batshuayi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kuraja is nu in balbezit. Nosović verovert de bal door een tackle van achteren. Nosović speelt de bal door. Janžek is nu in balbezit. Janžek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Aliaga probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Achmistrowicz-Wachmistrowicz met de inworp. Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Ljiljan 65%, Dragon Youths 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Ljiljan - Dragon Youths 0:0

46e minuut.
Loncke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fetibegović met de inworp. Aliaga is nu in balbezit. Aliaga passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Aliaga is nu in balbezit. Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney is nu in balbezit. Aliaga onderschept slim de pass. Aliaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Ljiljan - Dragon Youths 1:0

56e minuut.
Loncke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fetibegović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aliaga rent richting de bal. Aliaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Ljiljan - Dragon Youths 2:0

68e minuut.
Balta onderschept slim de pass. Novak rent richting de bal. Balta speelt de bal door. Aliaga is nu in balbezit. Aliaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Stjepanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stjepanović geeft de bal voor. Batshuayi is nu in balbezit. Aliaga is nu in balbezit. Aliaga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Novović is nu in balbezit. Aliaga rent richting de bal. Aliaga probeert naar een medespeler te passen. Batshuayi heeft problemen om de bal te vangen. Batshuayi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Ljiljan - Dragon Youths 3:0

73e minuut.
Batshuayi probeert de bal met de borst te controleren. Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi verovert de bal door een tackle van achteren. Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Ljiljan - Dragon Youths 4:0

84e minuut.
Janžek met een snelle inworp. Guşiţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aliaga. Aliaga krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Goković is nu in balbezit. Goković geeft de bal voor. Batshuayi kopt de bal weg. Aliaga is nu in balbezit. Aliaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Ljiljan - Dragon Youths 5:0

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Balta de bal onder controle te krijgen. Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Balta begaat een overtreding. Hristojević raakt geblesseerd tijdens het duel. Hristojević met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Ljiljan 53%, Dragon Youths 47%.
NK Ljiljan - Dragon Youths 5:0