Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk celik NK BOSNA VISOKO
gradjanski Tactiek Proba
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
38.4 gemiddelde waardering 51.3
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Košara rent richting de bal. Ferraretto rent richting de bal. Košara rent richting de bal. Raicu is nu in balbezit. Raicu schiet op doel. Axundov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Bleeker geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raicu met de inworp. Košara rent richting de bal. Košara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Beigel heeft problemen om de bal te vangen. Beigel passt de bal zonder na te denken. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - NK BOSNA VISOKO 0:1

12e minuut.
Daar is Aprelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berges rent richting de bal. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Osadici speelt de bal door. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron speelt de bal door. Berges rent richting de bal. Berges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Raicu de bal. Eron rent richting de bal. Gralewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gralewski krijgt een gele kaart. Eron roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Eron kan niet meer verder spelen. Beigel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mrkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - NK BOSNA VISOKO 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 49%, NK BOSNA VISOKO 51%.
fk celik - NK BOSNA VISOKO 0:2

48e minuut.
Bleeker is nu in balbezit. Bleeker geeft een hoge lob. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ... Mrkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - NK BOSNA VISOKO 0:3

52e minuut.
Emin geeft de bal voor. Fauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauci passt de bal met de wreef. Berges is nu in balbezit. Berges schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Buitenspel voor Anđus. Goede buitenspelval van de verdediging. Ferraretto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gralewski is nu in balbezit. Osadici onderschept slim de pass. Osadici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dumur stond buitenspel. Rathnau maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Osadici rent richting de bal. Osadici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - NK BOSNA VISOKO 0:4

73e minuut.
Aprelino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beigel. Aprelino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aprelino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raicu kopt de bal weg. Raicu is nu in balbezit. Raicu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 50%, NK BOSNA VISOKO 50%.
fk celik - NK BOSNA VISOKO 0:4