Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK BOSNA VISOKO fk celik
Proba Tactiek gradj-32212
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 32.6
very good Schieten solid
good Passen poor
good Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Košara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel probeert naar een medespeler te passen. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Konopka is nu in balbezit. Konopka geeft een lange en hoge pass. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron draait met de bal, schiet en ... Gralewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - fk celik 1:0

8e minuut.
Cambro geeft een hoge lob. Konopka probeert naar een medespeler te passen. Rathnau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eron de bal. Eron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Beigel passt de bal zonder na te denken. Konopka rent richting de bal. Konopka speelt de bal door. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - fk celik 2:0

13e minuut.
Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Magazin onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beigel. Beigel krijgt een gele kaart. Magazin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anđus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kabilović de bal. Kabilović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Giesso de bal. Giesso met een sublieme pass. Lavard bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron verovert de bal door een tackle van achteren. Eron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni met een sublieme pass. Mekiš probeert naar een medespeler te passen. Konopka rent richting de bal. Konopka draait met de bal, schiet en ... Gralewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Rathnau heeft problemen om de bal te vangen. Beigel rent richting de bal. Beigel passt de bal met de wreef. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - fk celik 3:0

36e minuut.
Konopka met een sublieme pass. Giesso is nu in balbezit. Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Eron passt de bal in één keer door. Ghittoni is nu in balbezit. Ghittoni speelt de bal door. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - fk celik 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 36%, fk celik 64%.
NK BOSNA VISOKO - fk celik 4:0

46e minuut.
Buitenspel voor Eron. Goede buitenspelval van de verdediging. Šahbegović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bambino kopt de bal weg. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić schiet op doel. Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Rathnau rent richting de bal. Mekiš is nu in balbezit. Rathnau onderschept slim de pass. Rathnau geeft een hoge lob. Giesso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gralewski trapt de bal weg van het doel. Mekiš kopt de bal weg. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şenocak komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bambino geeft de bal voor. Giesso is nu in balbezit. Klungelig pakt Giesso de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Gralewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - fk celik 5:0

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Dumur de bal onder controle te krijgen. Łatczewski met een sublieme pass. Ghittoni rent richting de bal. Ghittoni passt de bal zonder na te denken. Šahbegović rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Lavard de bal. Şenocak is nu in balbezit. Şenocak passt de bal zonder na te denken. Ghittoni is nu in balbezit. Ghittoni schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - fk celik 6:0

69e minuut.
Inworp. Łatczewski met een snelle inworp. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - fk celik 6:1

70e minuut.
Osadici komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Enar probeert naar een medespeler te passen. Ghittoni heeft problemen om de bal te vangen. Ghittoni passt de bal met de wreef. Şenocak rent richting de bal. Şenocak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 34%, fk celik 66%.
NK BOSNA VISOKO - fk celik 6:1