Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŠNK Zvijezda Nehljebi
Normal Tactiek tr
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 31
weak Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić passt de bal in één keer door. Budija is nu in balbezit. Budija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Cukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cukić probeert naar een medespeler te passen. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić draait met de bal, schiet en ... Elek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - Nehljebi 0:1

10e minuut.
Cukić rent richting de bal. Cukić speelt de bal door. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić draait met de bal, schiet en ... Daar is Jeričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Krak probeert de bal aan de voet te houden. Cukić is nu in balbezit. Cukić met een sublieme pass. Budija bereikt de bal nog maar net als eerste. Budija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cukić speelt de bal door. Budija bereikt de bal nog maar net als eerste. Budija passt de bal met de wreef. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić draait met de bal, schiet en ... Elek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kajgo passt de bal met de wreef. Cukić is nu in balbezit. Cukić geeft de bal voor. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Elek trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Hadžalić de bal. Mrkobrada rent richting de bal. Hadžalić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžalić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Elek trapt de bal weg van het doel. Kajgo kopt de bal weg. Klungelig pakt Budija de bal. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Krak probeert naar een medespeler te passen. Hajdić geeft een hoge lob. Hadžalić is nu in balbezit. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap. Elek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - Nehljebi 0:2

40e minuut.
Cukić speelt de bal door. Jeričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Budija verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžalić is nu in balbezit. Hadžalić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - Nehljebi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠNK Zvijezda 71%, Nehljebi 29%.
ŠNK Zvijezda - Nehljebi 0:3

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Humić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cukić controleert de bal met de borst. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Hadžalić de bal. Hadžalić met een sublieme pass. Budija bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - Nehljebi 0:4

80e minuut.
Kajgo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drljača de bal. Cukić speelt de bal door. Hadžalić is nu in balbezit. Hadžalić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Humić heeft problemen om de bal te vangen. Rešidović maakt een afschuwelijke overtreding. Humić raakt geblesseerd tijdens het duel. Humić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Budija heeft problemen om de bal te vangen. Budija draait met de bal, schiet en ... Antić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kajgo met de inworp. Cukić rent richting de bal. Cukić geeft een hoge lob. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Humić onderschept slim de pass. Hadžalić probeert naar een medespeler te passen. Budija is nu in balbezit. Budija haalt uit met een fantastische trap. Elek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - Nehljebi 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠNK Zvijezda 62%, Nehljebi 38%.
ŠNK Zvijezda - Nehljebi 0:5