Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nehljebi ŠNK Zvijezda
tr Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 20.5
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Humić passt de bal in één keer door. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Antić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Humić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hadžalić de bal. Hadžalić passt de bal zonder na te denken. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kajgo met een sublieme pass. Humić bereikt de bal nog maar net als eerste. Humić geeft een hoge lob. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ivaz controleert de bal met de borst. Ivaz probeert naar een medespeler te passen. Dojčin rent richting de bal. Kacprzak onderschept slim de pass. Kacprzak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Elek trapt de bal weg. Daar is Mrkobrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rešidović is nu in balbezit. Hadžalić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Humić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrisor bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrisor passt de bal zonder na te denken. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Humić speelt de bal door. Ester rent richting de bal. Ester met een sublieme pass. Hadžalić is nu in balbezit. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Kacprzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drljača rent richting de bal. Kajgo onderschept slim de pass. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Drljača passt de bal zonder na te denken. Šašo rent richting de bal. Šašo speelt de bal door. Krak is nu in balbezit. Krak draait met de bal, schiet en ... Guercino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Humić probeert naar een medespeler te passen. Rešidović rent richting de bal. Rešidović probeert naar een medespeler te passen. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak schiet op doel. Elek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ŠNK Zvijezda 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 48%, ŠNK Zvijezda 52%.
Nehljebi - ŠNK Zvijezda 1:0

52e minuut.
Hadžalić kopt de bal weg. Ivaz rent richting de bal. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Antić de bal onder controle te krijgen. Elek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ŠNK Zvijezda 2:0

54e minuut.
Humić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jeričević de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Humić neemt de hoekschop. Kacprzak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ŠNK Zvijezda 3:0

60e minuut.
Bandović met een sublieme pass. Tahirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Humić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tahirović raakt geblesseerd tijdens het duel. Rešidović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guercino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ivaz onderschept slim de pass. Ivaz probeert naar een medespeler te passen. Kacprzak is nu in balbezit. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ŠNK Zvijezda 4:0

64e minuut.
Hadžalić kopt de bal weg. Antić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ŠNK Zvijezda 5:0

71e minuut.
Petrisor passt de bal zonder na te denken. Ivaz is nu in balbezit. Ivaz passt de bal zonder na te denken. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Elek trapt de bal weg van het doel. Humić kan de bal niet met de borst controleren. Rešidović begaat een overtreding. Humić raakt geblesseerd tijdens het duel. Petrisor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kajgo probeert naar een medespeler te passen. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak met een sublieme pass. Antić heeft problemen om de bal te vangen. Antić onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Šašo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Petrisor de bal onder controle te krijgen. Krak rent richting de bal. Krak schiet op doel. Guercino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ŠNK Zvijezda 5:1

84e minuut.
Drljača met een sublieme pass. Petrisor speelt de bal door. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Elek trapt de bal weg. Humić geeft een lange en hoge pass. Jeričević rent richting de bal. Hadžalić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžalić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ivaz rent richting de bal. Ivaz passt de bal in één keer door. Humić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hadžalić de bal. Hadžalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ŠNK Zvijezda 6:1

87e minuut.
Bandović speelt de bal door. Klungelig pakt Krak de bal. Hadžalić onderschept slim de pass. Hadžalić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 31%, ŠNK Zvijezda 69%.
Nehljebi - ŠNK Zvijezda 6:1