Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Spona elmers club
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Mahmutefendić kopt de bal weg. Salkičić rent richting de bal. Spajić verovert de bal door een tackle van achteren. Spajić haalt uit met een fantastische trap. Čvanut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Ašćalić geeft een hoge lob. Mahmutefendić is nu in balbezit. Mahmutefendić speelt de bal door. Hondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hondo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mehmedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karahodžić verovert de bal door een tackle van achteren. Karahodžić probeert naar een medespeler te passen. Dražević heeft problemen om de bal te vangen. Dražević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Opačić rent richting de bal. Opačić speelt de bal door. Batrović speelt de bal door. Dražević is nu in balbezit. Dražević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dražević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dabarčić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spona 37%, elmers club 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Spona - elmers club 0:0

49e minuut.
Svrdlan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romović komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Valjević geeft een lange en hoge pass. Didak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbul is nu in balbezit. Didak is nu in balbezit. Didak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vehab met een harde bal richting middenveld. Daar is Ašćalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmutefendić rent richting de bal. Dabarčić verovert de bal door een tackle van achteren. Dabarčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - elmers club 1:0

86e minuut.
Klungelig pakt Mehmedić de bal. Dabarčić verovert de bal door een tackle van achteren. Dabarčić passt de bal zonder na te denken. Pavuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavuna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spona 29%, elmers club 71%.
FK Spona - elmers club 1:0