Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nehljebi NK BOSNA VISOKO
tr Tactiek Proba
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 48.4
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Osadici met een sublieme pass. Fauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauci speelt de bal door. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Konopka rent richting de bal. Konopka geeft de bal voor. Humić heeft problemen om de bal te vangen. Osadici rent richting de bal. Osadici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rathnau probeert naar een medespeler te passen. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka passt de bal zonder na te denken. Berges rent richting de bal. Berges schiet op doel. Guercino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Fauci geeft de bal voor. Kajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges onderschept slim de pass. Berges haalt uit met een fantastische trap. Nadoveza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guercino bokst de bal weg.

14e minuut.
Humić heeft problemen om de bal te vangen. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel probeert naar een medespeler te passen. Rathnau geeft een hoge lob. Osadici maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - NK BOSNA VISOKO 0:1

18e minuut.
Konopka passt de bal zonder na te denken. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges haalt uit met een fantastische trap. Kacprzak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - NK BOSNA VISOKO 0:2

25e minuut.
Berges is nu in balbezit. Ester bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici verovert de bal door een tackle van achteren. Osadici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - NK BOSNA VISOKO 0:3

26e minuut.
Rathnau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

27e minuut.
Şenocak rent richting de bal. Beigel rent richting de bal. Beigel passt de bal zonder na te denken. Fauci is nu in balbezit. Fauci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Beigel met een sublieme pass. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka passt de bal in één keer door. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Şenocak met een sublieme pass. Fauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berges de bal. Berges draait met de bal, schiet en ... Guercino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Hadžalić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Şenocak neemt vlug de vrije trap. Osadici rent richting de bal. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - NK BOSNA VISOKO 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 72%, NK BOSNA VISOKO 28%.
Nehljebi - NK BOSNA VISOKO 0:4

59e minuut.
Kajgo rent richting de bal. Kajgo probeert naar een medespeler te passen. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bleeker onderschept slim de pass. Bleeker met een sublieme pass. Fauci is nu in balbezit. Fauci geeft de bal voor. Berges maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Osadici probeert naar een medespeler te passen. Fauci is nu in balbezit. Fauci geeft een lange en hoge pass. Osadici rent richting de bal. Osadici schiet op doel. Guercino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Cukić geeft een lange en hoge pass. Daar is Şenocak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Konopka rent richting de bal. Konopka passt de bal zonder na te denken. Fauci is nu in balbezit. Fauci geeft een hoge lob. Berges maakt een snoekduik en kopt de bal. Guercino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berges rent richting de bal. Berges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - NK BOSNA VISOKO 0:5

80e minuut.
Bleeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleeker geeft een hoge lob. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka geeft de bal voor. Osadici maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Konopka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Berges de bal. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ... Guercino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - NK BOSNA VISOKO 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 66%, NK BOSNA VISOKO 34%.
Nehljebi - NK BOSNA VISOKO 0:6