Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk celik ŠNK Zvijezda
gradj-32212 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.6 gemiddelde waardering 20.3
zeer goed Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Krak rent richting de bal. Krak passt de bal in één keer door. Bandović is nu in balbezit. Bandović draait met de bal, schiet en ... Gralewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - ŠNK Zvijezda 0:1

13e minuut.
Rešidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rešidović geeft een hoge lob. Elek probeert de bal met de borst te controleren. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk celik - ŠNK Zvijezda 1:1

15e minuut.
Anđus heeft problemen om de bal te vangen. Anđus passt de bal zonder na te denken. Drljača is nu in balbezit. Kabilović rent richting de bal. Kabilović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - ŠNK Zvijezda 2:1

22e minuut.
Drljača passt de bal in één keer door. Šašo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šašo met een sublieme pass. Krak is nu in balbezit. Krak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk celik - ŠNK Zvijezda 2:2

27e minuut.
Košara passt de bal met de wreef. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur passt de bal zonder na te denken. Daar is Kabilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabilović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mekiš heeft problemen om de bal te vangen. Magazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krak maakt een afschuwelijke overtreding. Krak krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Magazin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mekiš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić geeft een hoge lob. Kabilović rent richting de bal. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Čavkušić springt en kopt de bal. Elek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Drljača passt de bal met de wreef. Lavard geeft een hoge lob. Čavkušić heeft problemen om de bal te vangen. Čavkušić schiet op doel. Antić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 30%, ŠNK Zvijezda 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk celik - ŠNK Zvijezda 2:2

46e minuut.
Lavard geeft een lange en hoge pass. Šašo probeert de bal aan de voet te houden. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandović rent richting de bal. Bandović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lavard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šašo met een snelle inworp. Krak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krak geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bandović rent richting de bal. Bandović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - ŠNK Zvijezda 2:3

57e minuut.
Drljača passt de bal in één keer door. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur geeft een lange en hoge pass. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić schiet op doel. Elek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Magazin is nu in balbezit. Magazin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kabilović de bal. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Magazin is nu in balbezit. Magazin passt de bal in één keer door. Dojčin verovert de bal door een tackle van achteren. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk celik - ŠNK Zvijezda 3:3

83e minuut.
Daar is Tahirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tahirović passt de bal zonder na te denken. Mekiš speelt de bal door. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Magazin neemt de hoekschop. Elek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Buitenspel voor Bandović. Goede buitenspelval van de verdediging. Šahbegović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Čavkušić kopt de bal weg. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 32%, ŠNK Zvijezda 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk celik - ŠNK Zvijezda 3:3