Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Spona ZELJEZNICAR091
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Šendula geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karahodžić met de inworp. Dražević rent richting de bal. Dražević geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Đikov rent richting de bal. Pavuna verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vrilić. Vrilić krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Karahodžić is nu in balbezit. Karahodžić passt de bal met de wreef. Dražević is nu in balbezit. Dražević schiet op doel. Đikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - ZELJEZNICAR091 1:0

29e minuut.
Dražević speelt de bal door. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković geeft een lange en hoge pass. Pavuna rent richting de bal. Pavuna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spona 47%, ZELJEZNICAR091 53%.
FK Spona - ZELJEZNICAR091 1:0

48e minuut.
Salkičić geeft de bal voor. Inworp. Čakar met de inworp. Botić rent richting de bal. Botić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čvanut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Išerić springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salkičić controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Spona - ZELJEZNICAR091 1:1

56e minuut.
Raspudić rent richting de bal. Opačić onderschept slim de pass. Opačić met een sublieme pass. Pavuna is nu in balbezit. Pavuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lambeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambeta geeft een lange en hoge pass. Daar is Dražević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavuna is nu in balbezit. Pavuna schiet op doel. Đikov bokst de bal weg.

75e minuut.
Opačić is nu in balbezit. Opačić probeert naar een medespeler te passen. Šendula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavuna verovert de bal door een tackle van achteren. Pavuna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spona 48%, ZELJEZNICAR091 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Spona - ZELJEZNICAR091 1:1