Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
balkan ff elmers club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Mandrapa met een harde bal richting middenveld. Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Spajić maakt een afschuwelijke overtreding. Spajić krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Valjević met de inworp. Živak is nu in balbezit. Urem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urem krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Vinčić met een sublieme pass. Živak is nu in balbezit. Živak passt de bal met de wreef. Hondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Batrović onderschept slim de pass. Batrović geeft de bal voor. Balkan kopt de bal weg. Spajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spajić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Slomić de bal onder controle te krijgen. Spajić is nu in balbezit. Slomić begaat een overtreding. Slomić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balkan ff 51%, elmers club 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
balkan ff - elmers club 0:0

51e minuut.
Mahmutefendić probeert de bal met de borst te controleren. Urem onderschept slim de pass. Nenadović speelt de bal door. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - elmers club 1:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mašanović trapt de bal weg van het doel. Spajić kopt de bal weg. Šabić heeft problemen om de bal te vangen. Šabić onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Didak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Živak kopt de bal weg. Hondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vukomanović passt de bal met de wreef. Vinčić is nu in balbezit. Vehab begaat een overtreding. Vehab krijgt een gele kaart. Vinčić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nenadović met een snel genomen vrije trap. Mašanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balkan ff 52%, elmers club 48%.
balkan ff - elmers club 1:0