Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nehljebi fk celik
tr Tactiek gradj-32212
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 30.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Magazin passt de bal zonder na te denken. Kajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić maakt een afschuwelijke overtreding. Čavkušić krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gralewski speelt de bal door. Dumur kopt de bal weg. Ester bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mekiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekiš geeft een hoge lob. Filipović is nu in balbezit. Čavkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ivaz onderschept slim de pass. Ivaz passt de bal met de wreef. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap. Gralewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Čavkušić geeft een hoge lob. Kabilović rent richting de bal. Kajgo begaat een overtreding. Kajgo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Jopec geeft de bal voor. Čavkušić is nu in balbezit. Ester schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ester is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Čavkušić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dumur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kabilović maakt een snoekduik en kopt de bal. Guercino bokst de bal weg.

41e minuut.
Lavard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžalić probeert naar een medespeler te passen. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - fk celik 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 51%, fk celik 49%.
Nehljebi - fk celik 1:0

53e minuut.
Daar is Šahbegović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Košara is nu in balbezit. Kajgo verovert de bal door een tackle van achteren. Kajgo geeft een lange en hoge pass. Hadžalić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Kacprzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majtanović geeft de bal voor. Tičić kan de bal niet met de borst controleren. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nehljebi - fk celik 1:1

65e minuut.
Kabilović rent richting de bal. Filipović begaat een overtreding. Kabilović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magazin met een snel genomen vrije trap. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Magazin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anđus is nu in balbezit. Anđus passt de bal met de wreef. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić schiet op doel. Guercino bokst de bal weg.

70e minuut.
Anđus rent richting de bal. Jopec verovert de bal door een tackle van achteren. Jopec geeft een lange en hoge pass. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Lavard is nu in balbezit. Lavard geeft een lange en hoge pass. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić schiet op doel. Guercino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - fk celik 1:2

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Guercino niet meer kan verder spelen. Zelek komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lavard verovert de bal door een tackle van achteren. Lavard passt de bal in één keer door. Tičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić onderschept slim de pass. Čavkušić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Hadžalić verovert de bal door een tackle van achteren. Lavard onderschept slim de pass. Lavard probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić schiet op doel. Zelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 57%, fk celik 43%.
Nehljebi - fk celik 1:2