Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK BOSNA VISOKO ŠNK Zvijezda
Proba Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 19.6
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Şenocak passt de bal zonder na te denken. Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto geeft een lange en hoge pass. Berges is nu in balbezit. Berges haalt uit met een fantastische trap. Paal!

3e minuut.
Berges met een sublieme pass. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ... Antić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 1:0

6e minuut.
Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau probeert naar een medespeler te passen. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konopka met de inworp. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges draait met de bal, schiet en ... Elek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Ferraretto met een snelle inworp. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel passt de bal met de wreef. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges haalt uit met een fantastische trap. Elek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 2:0

10e minuut.
Emin rent richting de bal. Emin geeft de bal voor. Konopka geeft een lange en hoge pass. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rathnau passt de bal met de wreef. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka met een sublieme pass. Berges is nu in balbezit. Berges draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Elek met een sublieme pass. Beigel kopt de bal weg. Jeričević heeft problemen om de bal te vangen. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici haalt uit met een fantastische trap. Elek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Osadici rent richting de bal. Beigel probeert naar een medespeler te passen. Berges is nu in balbezit. Berges haalt uit met een fantastische trap. Jeričević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 3:0

17e minuut.
Ferraretto passt de bal zonder na te denken. Rathnau speelt de bal door. Berges is nu in balbezit. Berges haalt uit met een fantastische trap. Elek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Beigel speelt de bal door. Rathnau probeert naar een medespeler te passen. Konopka speelt de bal door. Berges is nu in balbezit. Berges schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Krak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak onderschept slim de pass. Şenocak geeft een lange en hoge pass. Osadici rent richting de bal. Osadici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Drljača, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraretto is nu in balbezit. Ferraretto passt de bal in één keer door. Osadici rent richting de bal. Osadici draait met de bal, schiet en ... Elek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Jeričević de bal. Berges is nu in balbezit. Berges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 4:0

28e minuut.
Krak met een sublieme pass. Klungelig pakt Bandović de bal. Berges verovert de bal door een tackle van achteren. Berges haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Beigel onderschept slim de pass. Beigel met een sublieme pass. Osadici heeft problemen om de bal te vangen. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 5:0

31e minuut.
Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto speelt de bal door. Beigel speelt de bal door. Osadici is nu in balbezit. Osadici haalt uit met een fantastische trap. Elek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Enar rent richting de bal. Enar geeft een hoge lob. Ferraretto probeert de bal met de borst te controleren. Osadici rent richting de bal. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rešidović is nu in balbezit. Rathnau verovert de bal door een tackle van achteren. Rathnau geeft een lange en hoge pass. Osadici maakt een snoekduik en kopt de bal. Elek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Şenocak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Beigel de bal. Beigel met een sublieme pass. Daar is Osadici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici draait met de bal, schiet en ... Elek bokst de bal weg.

37e minuut.
Elek met een sublieme pass. Inworp. Ferraretto met een snelle inworp. Beigel rent richting de bal. Beigel geeft een lange en hoge pass. Elek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rathnau passt de bal met de wreef. Beigel rent richting de bal. Beigel geeft een lange en hoge pass. Berges rent richting de bal. Jeričević probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Konopka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drljača heeft problemen om de bal te vangen. Berges is nu in balbezit. Berges haalt uit met een fantastische trap. Elek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 6:0

43e minuut.
Krak passt de bal met de wreef. Šašo rent richting de bal. Şenocak geeft een hoge lob. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 13%, ŠNK Zvijezda 87%.
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 7:0

47e minuut.
Konopka geeft een hoge lob. Antić kopt de bal weg. Dojčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto onderschept slim de pass. Ferraretto haalt uit met een fantastische trap. Elek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Beigel onderschept slim de pass. Beigel geeft een lange en hoge pass. Osadici rent richting de bal. Osadici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 8:0

53e minuut.
Dojčin heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferraretto neemt de hoekschop. Klungelig pakt Berges de bal. Berges haalt uit met een fantastische trap. Elek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Beigel rent richting de bal. Rathnau geeft de bal voor. Ferraretto is nu in balbezit. Ferraretto haalt uit met een fantastische trap. Antić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Şenocak geeft de bal voor. Klungelig pakt Osadici de bal. Antić is nu in balbezit. Osadici verovert de bal door een tackle van achteren. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rathnau speelt de bal door. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka haalt uit met een fantastische trap. Elek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 9:0

67e minuut.
Rathnau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

68e minuut.
Dojčin probeert de bal aan de voet te houden. Beigel is nu in balbezit. Beigel speelt de bal door. Daar is Osadici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Enar passt de bal in één keer door. Beigel is nu in balbezit. Beigel speelt de bal door. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges schiet op doel. Elek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jeričević kopt de bal weg. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel geeft de bal voor. Berges is nu in balbezit. Berges schiet op doel. Elek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konopka met een snelle inworp. Jeričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges onderschept slim de pass. Berges draait met de bal, schiet en ... Elek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Osadici kan de bal niet met de borst controleren. Drljača rent richting de bal. Osadici onderschept slim de pass. Osadici draait met de bal, schiet en ... Antić probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 10:0

83e minuut.
Berges rent richting de bal. Beigel rent richting de bal. Beigel passt de bal met de wreef. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 11:0

85e minuut.
Konopka geeft de bal voor. Şenocak geeft een lange en hoge pass. Dojčin heeft problemen om de bal te vangen. Ferraretto rent richting de bal. Ferraretto geeft de bal voor. Elek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 12:0

87e minuut.
Ferraretto rent richting de bal. Ferraretto passt de bal met de wreef. Berges rent richting de bal. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Şenocak kan de bal niet met de borst controleren. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel passt de bal met de wreef. Osadici rent richting de bal. Osadici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 13%, ŠNK Zvijezda 87%.
NK BOSNA VISOKO - ŠNK Zvijezda 13:0