Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŠNK Zvijezda NK BOSNA VISOKO
Normal Tactiek Proba
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Cambro geeft een hoge lob. Konopka is nu in balbezit. Konopka probeert naar een medespeler te passen. Osadici rent richting de bal. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Osadici heeft problemen om de bal te vangen. Beigel speelt de bal door. Jeričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak verovert de bal door een tackle van achteren. Şenocak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - NK BOSNA VISOKO 0:1

11e minuut.
Beigel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rešidović is nu in balbezit. Beigel verovert de bal door een tackle van achteren. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Antić geeft een hoge lob. Inworp. Rathnau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şenocak is nu in balbezit. Şenocak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Šašo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cambro speelt de bal door. Beigel rent richting de bal. Osadici rent richting de bal. Osadici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jeričević geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bandović stond buitenspel. Konopka neemt vlug de vrije trap. Osadici is nu in balbezit. Osadici haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Elek trapt de bal weg van het doel. Mrkobrada kopt de bal weg. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel haalt uit met een fantastische trap. Elek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şenocak maakt een snoekduik en kopt de bal. Elek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ghittoni rent richting de bal. Daar is Ghittoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghittoni passt de bal in één keer door. Beigel rent richting de bal. Beigel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rathnau met de inworp. Şenocak rent richting de bal. Şenocak haalt uit met een fantastische trap. Jeričević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Osadici rent richting de bal. Osadici schiet op doel. Elek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - NK BOSNA VISOKO 0:2

39e minuut.
Şenocak passt de bal zonder na te denken. Rešidović is nu in balbezit. Rathnau verovert de bal door een tackle van achteren. Rathnau geeft een hoge lob. Osadici maakt een snoekduik en kopt de bal. Elek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Konopka onderschept slim de pass. Konopka passt de bal zonder na te denken. Şenocak is nu in balbezit. Şenocak haalt uit met een fantastische trap. Elek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - NK BOSNA VISOKO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠNK Zvijezda 76%, NK BOSNA VISOKO 24%.
ŠNK Zvijezda - NK BOSNA VISOKO 0:3

49e minuut.
Łatczewski passt de bal zonder na te denken. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel is nu in balbezit. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak haalt uit met een fantastische trap. Elek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - NK BOSNA VISOKO 0:4

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rathnau met een snelle inworp. Şenocak is nu in balbezit. Şenocak schiet op doel. Elek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - NK BOSNA VISOKO 0:5

55e minuut.
Łatczewski met de inworp. Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau geeft een lange en hoge pass. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - NK BOSNA VISOKO 0:6

58e minuut.
Konopka speelt de bal door. Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau probeert naar een medespeler te passen. Beigel rent richting de bal. Beigel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rathnau met een snelle inworp. Beigel probeert naar een medespeler te passen. Şenocak heeft problemen om de bal te vangen. Şenocak schiet op doel. Antić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Beigel geeft een hoge lob. Dojčin heeft problemen om de bal te vangen. Osadici rent richting de bal. Osadici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - NK BOSNA VISOKO 0:7

66e minuut.
Elek met een sublieme pass. Rešidović kopt de bal weg. Konopka geeft een hoge lob. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Beigel onderschept slim de pass. Beigel haalt uit met een fantastische trap. Antić probeert de bal aan de voet te houden. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Tahirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rathnau is nu in balbezit. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau verovert de bal door een tackle van achteren. Rathnau geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - NK BOSNA VISOKO 0:8

82e minuut.
Rathnau met een sublieme pass. Beigel is nu in balbezit. Beigel speelt de bal door. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - NK BOSNA VISOKO 0:9

84e minuut.
Beigel passt de bal in één keer door. Daar is Rathnau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rathnau geeft een lange en hoge pass. Şenocak heeft problemen om de bal te vangen. Şenocak schiet op doel. Elek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - NK BOSNA VISOKO 0:10

86e minuut.
Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak rent richting de bal. Beigel is nu in balbezit. Şenocak is nu in balbezit. Şenocak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rathnau is nu in balbezit. Rathnau geeft de bal voor. Antić onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ghittoni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Elek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osadici probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - NK BOSNA VISOKO 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠNK Zvijezda 87%, NK BOSNA VISOKO 13%.
ŠNK Zvijezda - NK BOSNA VISOKO 0:11