Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Spona NK BOSNA VISOKO
Normal Tactiek Proba
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
15.6 gemiddelde waardering 41.7
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Pavuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici rent richting de bal. Berges rent richting de bal. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Berges is nu in balbezit. Berges draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Osadici is nu in balbezit. Beigel rent richting de bal. Lambeta verovert de bal door een tackle van achteren. Osadici onderschept slim de pass. Osadici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:1

7e minuut.
Ašćalić is nu in balbezit. Beigel verovert de bal door een tackle van achteren. Beigel geeft een hoge lob. Osadici is nu in balbezit. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:2

10e minuut.
Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges schiet op doel. Klungelig pakt Salkičić de bal. Osadici is nu in balbezit. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges passt de bal met de wreef. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ... Čvanut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Osadici heeft problemen om de bal te vangen. Osadici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:3

16e minuut.
Berges is nu in balbezit. Berges probeert naar een medespeler te passen. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici haalt uit met een fantastische trap. Čvanut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:4

18e minuut.
Şenocak rent richting de bal. Şenocak geeft een lange en hoge pass. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ... Čvanut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:5

20e minuut.
Beigel passt de bal zonder na te denken. Osadici is nu in balbezit. Osadici speelt de bal door. Berges is nu in balbezit. Berges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:6

24e minuut.
Şenocak verovert de bal door een tackle van achteren. Şenocak speelt de bal door. Berges rent richting de bal. Berges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:7

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konopka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beigel geeft de bal voor. Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ... Lambeta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferraretto is nu in balbezit. Ferraretto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Salkičić trapt de bal weg. Şenocak kopt de bal weg. Beigel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beigel geeft de bal voor. Čvanut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osadici is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:8

42e minuut.
Enar met de inworp. Konopka met een sublieme pass. Ferraretto rent richting de bal. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spona 83%, NK BOSNA VISOKO 17%.
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:9

50e minuut.
Beigel rent richting de bal. Beigel passt de bal zonder na te denken. Osadici rent richting de bal. Osadici draait met de bal, schiet en ... Lambeta probeert de bal aan de voet te houden. Čvanut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Şenocak probeert naar een medespeler te passen. Lambeta onderschept slim de pass. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges draait met de bal, schiet en ... Čvanut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:10

58e minuut.
Ferraretto is nu in balbezit. Ferraretto geeft een lange en hoge pass. Salkičić kopt de bal weg. Enar geeft een hoge lob. Osadici rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:11

59e minuut.
Tumbul rent richting de bal. Tumbul speelt de bal door. Inworp. Enar met de inworp. Konopka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Salkičić met een harde bal richting middenveld. Dražević controleert de bal met de borst. Şenocak geeft een hoge lob. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici schiet op doel. Čvanut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:12

67e minuut.
Lambeta kopt de bal weg. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel speelt de bal door. Osadici is nu in balbezit. Osadici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Enar heeft problemen om de bal te vangen. Enar geeft de bal voor. Beigel kopt de bal weg. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:13

81e minuut.
Enar met een sublieme pass. Beigel rent richting de bal. Beigel met een sublieme pass. Daar is Berges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berges draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Berges is nu in balbezit. Berges geeft een lange en hoge pass. Osadici rent richting de bal. Osadici schiet op doel. Čvanut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:14

84e minuut.
Dražević passt de bal zonder na te denken. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka geeft een hoge lob. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ... Čvanut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Salkičić met een sublieme pass. Şenocak heeft problemen om de bal te vangen. Şenocak met een sublieme pass. Osadici is nu in balbezit. Osadici haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spona 85%, NK BOSNA VISOKO 15%.
FK Spona - NK BOSNA VISOKO 0:14