Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK BOSNA VISOKO FK Spona
Proba Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 16.1
very good Schieten weak
good Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Konopka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopka geeft de bal voor. Lambeta onderschept slim de pass. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Beigel verovert de bal door een tackle van achteren. Beigel met een sublieme pass. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso draait met de bal, schiet en ... Čvanut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK Spona 1:0

6e minuut.
Beigel passt de bal zonder na te denken. Daar is Łatczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łatczewski met een sublieme pass. Eron rent richting de bal. Eron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Opačić rent richting de bal. Beigel verovert de bal door een tackle van achteren. Beigel speelt de bal door. Klungelig pakt Ghittoni de bal. Ghittoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Eron geeft een lange en hoge pass. Giesso rent richting de bal. Giesso passt de bal in één keer door. Eron rent richting de bal. Eron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK Spona 2:0

17e minuut.
Ghittoni verovert de bal door een tackle van achteren. Opačić onderschept slim de pass. Ferraretto verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraretto geeft een lange en hoge pass. Eron springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ferraretto passt de bal zonder na te denken. Beigel rent richting de bal. Beigel speelt de bal door. Eron is nu in balbezit. Eron haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Ašćalić rent richting de bal. Ferraretto verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraretto probeert naar een medespeler te passen. Eron rent richting de bal. Eron passt de bal met de wreef. Čvanut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eron rent richting de bal. Eron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK Spona 3:0

28e minuut.
Cambro geeft een hoge lob. Tumbul speelt de bal door. Łatczewski speelt de bal door. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka geeft een hoge lob. Čvanut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Čvanut trapt de bal weg van het doel. Konopka kopt de bal weg. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK Spona 4:0

41e minuut.
Inworp. Konopka met een snelle inworp. Eron is nu in balbezit. Eron draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Salkičić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konopka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tumbul bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron verovert de bal door een tackle van achteren. Eron geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 14%, FK Spona 86%.
NK BOSNA VISOKO - FK Spona 4:0

53e minuut.
Tumbul kopt de bal weg. Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dražević is nu in balbezit. Beigel rent richting de bal. Ferraretto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Opačić rent richting de bal. Ghittoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ghittoni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Giesso de bal. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK Spona 5:0

65e minuut.
Łatczewski probeert de bal met de borst te controleren. Łatczewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Lambeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Inworp. Osadici komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Beigel geeft een hoge lob. Salkičić heeft problemen om de bal te vangen. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salkičić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK Spona 6:0

70e minuut.
Dražević is nu in balbezit. Dražević passt de bal in één keer door. Svrdlan is nu in balbezit. Ghittoni onderschept slim de pass. Ghittoni geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Čvanut bokst de bal weg.

73e minuut.
Doeltrap. Şenocak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bambino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enar rent richting de bal. Enar geeft een hoge lob. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Daar is Lambeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beigel rent richting de bal. Beigel passt de bal met de wreef. Şenocak rent richting de bal. Şenocak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - FK Spona 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 9%, FK Spona 91%.
NK BOSNA VISOKO - FK Spona 7:0