Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elmers club fk celik
Normal Tactiek gradj-32212
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 42.2
poor Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Mahmutefendić onderschept slim de pass. Mahmutefendić geeft de bal voor. Raicu kopt de bal weg. Daar is Kabilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabilović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Biser is nu in balbezit. Randi met een sublieme pass. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić geeft de bal voor. Kabilović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Randi passt de bal met de wreef. Dummer rent richting de bal. Dummer passt de bal in één keer door. Kabilović rent richting de bal. Kabilović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mašanović met een harde bal richting middenveld. Raicu kopt de bal weg. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - fk celik 0:1

11e minuut.
Dummer rent richting de bal. Dummer passt de bal in één keer door. Randi speelt de bal door. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Orliński passt de bal met de wreef. Daar is Raicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raicu met een sublieme pass. Klungelig pakt Kabilović de bal. Kabilović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - fk celik 0:2

17e minuut.
Spajić kopt de bal weg. Dummer is nu in balbezit. Dummer passt de bal met de wreef. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Orliński speelt de bal door. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Čavkušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čavkušić schiet op doel. Mašanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - fk celik 0:3

20e minuut.
Hondo is nu in balbezit. Hondo passt de bal zonder na te denken. Mahmutefendić rent richting de bal. Čavkušić onderschept slim de pass. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - fk celik 0:4

24e minuut.
Živak passt de bal in één keer door. Raicu is nu in balbezit. Raicu met een sublieme pass. Klungelig pakt Čavkušić de bal. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Mašanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Orliński speelt de bal door. Randi is nu in balbezit. Randi passt de bal met de wreef. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Randi speelt de bal door. Marchal Razquín rent richting de bal. Biser probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Orliński speelt de bal door. Randi bereikt de bal nog maar net als eerste. Randi passt de bal zonder na te denken. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Marchal Razquín geeft een hoge lob. Čavkušić is nu in balbezit. Mahmutefendić rent richting de bal. Čavkušić onderschept slim de pass. Čavkušić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Randi bereikt de bal nog maar net als eerste. Randi speelt de bal door. Šimunac heeft problemen om de bal te vangen. Kabilović rent richting de bal. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vehab heeft problemen om de bal te vangen. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Randi is nu in balbezit. Randi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Živak de bal onder controle te krijgen. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Živak probeert naar een medespeler te passen. Orliński is nu in balbezit. Orliński passt de bal in één keer door. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Biser onderschept slim de pass. Biser met een sublieme pass. Kabilović heeft problemen om de bal te vangen. Kabilović schiet op doel. Šimunac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dummer neemt de hoekschop. Šimunac kopt de bal weg. Biser speelt de bal door. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović schiet op doel. Mašanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - fk celik 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elmers club 84%, fk celik 16%.
elmers club - fk celik 0:5

49e minuut.
Randi bereikt de bal nog maar net als eerste. Živak speelt de bal door. Batrović probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Mašanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kabilović schiet op doel. Šimunac probeert de bal aan de voet te houden. Mašanović probeert wanhopig de bal te grijpen. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dummer probeert naar een medespeler te passen. Randi is nu in balbezit. Randi passt de bal zonder na te denken. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - fk celik 0:6

73e minuut.
Daar is Vehab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić passt de bal met de wreef. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Živak probeert naar een medespeler te passen. Biser probeert naar een medespeler te passen. Dummer met een sublieme pass. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Biser met een sublieme pass. Randi met een sublieme pass. Čavkušić heeft problemen om de bal te vangen. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - fk celik 0:7

82e minuut.
Spajić speelt de bal door. Hondo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kabilović. Hondo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hondo kan niet meer verder spelen. Kokotović komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Doeltrap. Mašanović met een harde bal richting middenveld. Biser kopt de bal weg. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. Mašanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šimunac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mahmutefendić de bal. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. Mašanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elmers club 81%, fk celik 19%.
elmers club - fk celik 0:7