Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nehljebi ZELJEZNICAR091
tr Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 16.8
redelijk Schieten zwak
matig Passen hopeloos
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Keltanen speelt de bal door. Hadžalić rent richting de bal. Jajčanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jajčanin krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ivaz rent richting de bal. Ivaz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Raspudić de bal. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Đikov trapt de bal weg. Klungelig pakt Hadžalić de bal. Hadžalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Keltanen kopt de bal weg. Hadžalić is nu in balbezit. Raspudić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Raspudić krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Šendula met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuč de bal. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak haalt uit met een fantastische trap. Đikov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ZELJEZNICAR091 1:0

21e minuut.
Brčanski met een sublieme pass. Kajgo geeft een hoge lob. Hadžalić kopt de bal weg. Klungelig pakt Kacprzak de bal. Kacprzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak draait met de bal, schiet en ... Daar is Šendula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ZELJEZNICAR091 2:0

29e minuut.
Đikov heeft problemen om de bal te vangen. Kacprzak geeft een lange en hoge pass. Đikov probeert de bal aan de voet te houden. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kajgo passt de bal in één keer door. Ivaz rent richting de bal. Ivaz passt de bal zonder na te denken. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ZELJEZNICAR091 3:0

41e minuut.
Hadžalić is nu in balbezit. Hadžalić speelt de bal door. Daar is Kacprzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacprzak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kuč de bal onder controle te krijgen. Đikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hadžalić is nu in balbezit. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ZELJEZNICAR091 4:0

42e minuut.
Ivaz passt de bal zonder na te denken. Kajgo rent richting de bal. Kajgo met een sublieme pass. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ZELJEZNICAR091 5:0

44e minuut.
Brčanski met een snelle inworp. Klungelig pakt Jajčanin de bal. Hadžalić maakt een afschuwelijke overtreding. Hadžalić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 28%, ZELJEZNICAR091 72%.
Nehljebi - ZELJEZNICAR091 5:0

48e minuut.
Kajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajgo probeert naar een medespeler te passen. Petrisor geeft een hoge lob. Ivaz kopt de bal weg. Kuč probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ZELJEZNICAR091 6:0

56e minuut.
Kacprzak rent richting de bal. Ivaz rent richting de bal. Kacprzak rent richting de bal. Ivaz rent richting de bal. Ivaz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keltanen neemt de hoekschop. Daar is Hadžalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Jajčanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić passt de bal in één keer door. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ZELJEZNICAR091 7:0

74e minuut.
Vrilić rent richting de bal. Kacprzak onderschept slim de pass. Kacprzak probeert naar een medespeler te passen. Hadžalić is nu in balbezit. Hadžalić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadžalić met de inworp. Keltanen geeft een lange en hoge pass. Kacprzak maakt een snoekduik en kopt de bal. Đikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - ZELJEZNICAR091 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 34%, ZELJEZNICAR091 66%.
Nehljebi - ZELJEZNICAR091 8:0