Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk celik FK Spona
gradj-32212 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 16.5
very good Schieten poor
adequate Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Gralewski geeft een hoge lob. Vlatković probeert de bal aan de voet te houden. Anđus rent richting de bal. Anđus schiet op doel. Čavkušić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dummer probeert de bal met de borst te controleren. Dummer geeft een hoge lob. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović schiet op doel. Čvanut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Randi bereikt de bal nog maar net als eerste. Randi met een sublieme pass. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Opačić de bal. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Čvanut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Spona 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anđus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Randi probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Spona 2:0

13e minuut.
Čavkušić is nu in balbezit. Opačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Kabilović rent richting de bal. Kabilović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Spona 3:0

16e minuut.
Kabilović rent richting de bal. Kabilović passt de bal met de wreef. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lambeta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Spona 4:0

24e minuut.
Randi bereikt de bal nog maar net als eerste. Randi passt de bal zonder na te denken. Salkičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović onderschept slim de pass. Kabilović draait met de bal, schiet en ... Čvanut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kabilović rent richting de bal. Kabilović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tumbul is nu in balbezit. Tumbul geeft een hoge lob. Biser speelt de bal door. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Čvanut met een harde bal richting middenveld. Randi kopt de bal weg. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kabilović rent richting de bal. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Čvanut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Spona 5:0

28e minuut.
Biser onderschept slim de pass. Randi is nu in balbezit. Ašćalić probeert naar een medespeler te passen. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Randi zal de hoekschop nemen. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić schiet op doel. Čvanut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Spona 6:0

31e minuut.
Ašćalić is nu in balbezit. Ašćalić passt de bal zonder na te denken. Randi met een sublieme pass. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Orliński geeft een hoge lob. Kabilović rent richting de bal. Kabilović passt de bal met de wreef. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. Čvanut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 30%, FK Spona 70%.
fk celik - FK Spona 6:0

46e minuut.
Dražević met een sublieme pass. Pavuna probeert naar een medespeler te passen. Karahodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić onderschept slim de pass. Čavkušić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tumbul bereikt de bal nog maar net als eerste. Orliński rent richting de bal. Orliński passt de bal met de wreef. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović draait met de bal, schiet en ... Čvanut bokst de bal weg.

52e minuut.
Gralewski met de inworp. Anđus rent richting de bal. Anđus geeft de bal voor. Kabilović rent richting de bal. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Čvanut bokst de bal weg.

55e minuut.
Klungelig pakt Anđus de bal. Ašćalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ašćalić probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Spona 7:0

61e minuut.
Dummer kopt de bal weg. Randi bereikt de bal nog maar net als eerste. Randi passt de bal in één keer door. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Spona 8:0

64e minuut.
Anđus verovert de bal door een tackle van achteren. Dražević rent richting de bal. Anđus onderschept slim de pass. Randi bereikt de bal nog maar net als eerste. Randi geeft de bal voor. Čvanut bokst de bal weg. Paal!

72e minuut.
Orliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Orliński passt de bal met de wreef. Dummer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dummer probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Salkičić heeft problemen om de bal te vangen. Čvanut met een sublieme pass. Biser kopt de bal weg. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Spona 9:0

76e minuut.
Randi probeert naar een medespeler te passen. Čvanut met een sublieme pass. Anđus kopt de bal weg. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Randi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randi geeft de bal voor. Kabilović rent richting de bal. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Lambeta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Spona 10:0

89e minuut.
Daar is Kabilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čavkušić is nu in balbezit. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović draait met de bal, schiet en ... Čvanut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - FK Spona 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 20%, FK Spona 80%.
fk celik - FK Spona 11:0