Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Spona fk celik
Normal Tactiek gradj-32212
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 29.1
zwak Schieten zeer goed
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Majtanović verovert de bal door een tackle van achteren. Majtanović geeft een hoge lob. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Košara is nu in balbezit. Dabarčić verovert de bal door een tackle van achteren. Dabarčić speelt de bal door. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Dabarčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opačić rent richting de bal. Opačić speelt de bal door. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čvanut probeert naar een medespeler te passen. Anđus rent richting de bal. Anđus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ašćalić kan de bal niet met de borst controleren. Anđus rent richting de bal. Anđus passt de bal in één keer door. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Čvanut trapt de bal weg. Kuličić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salkičić de bal onder controle te krijgen. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Čvanut met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Anđus de bal onder controle te krijgen. Dabarčić rent richting de bal. Pavuna rent richting de bal. Pavuna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Majtanović geeft een hoge lob. Mekiš kopt de bal weg. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić schiet op doel. Čvanut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - fk celik 0:1

29e minuut.
Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić geeft een lange en hoge pass. Tumbul heeft problemen om de bal te vangen. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - fk celik 0:2

41e minuut.
Košara met een sublieme pass. Daar is Čavkušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambeta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lambeta krijgt een gele kaart. Čavkušić raakt geblesseerd tijdens het duel. Mekiš met een snel genomen vrije trap. Kabilović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spona 64%, fk celik 36%.
FK Spona - fk celik 0:2

46e minuut.
Tumbul is nu in balbezit. Košara verovert de bal door een tackle van achteren. Košara geeft een lange en hoge pass. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Čvanut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Salkičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - fk celik 0:3

60e minuut.
Lambeta is nu in balbezit. Kabilović onderschept slim de pass. Kabilović probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić heeft problemen om de bal te vangen. Čavkušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - fk celik 0:4

65e minuut.
Mekiš speelt de bal door. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur geeft de bal voor. Kabilović krijgt zijn hoofd ertegen. Čvanut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - fk celik 0:5

68e minuut.
Svrdlan heeft problemen om de bal te vangen. Čavkušić is nu in balbezit. Lambeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić onderschept slim de pass. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - fk celik 0:6

76e minuut.
Kuličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbul is nu in balbezit. Tumbul passt de bal in één keer door. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić schiet op doel. Čvanut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - fk celik 0:7

80e minuut.
Kabilović is nu in balbezit. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić schiet op doel. Lambeta probeert de bal aan de voet te houden. Čvanut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - fk celik 0:8

82e minuut.
Ašćalić speelt de bal door. Mekiš is nu in balbezit. Mekiš geeft de bal voor. Kabilović rent richting de bal. Kabilović schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spona 73%, fk celik 27%.
FK Spona - fk celik 0:8