Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elmers club NK BOSNA VISOKO
Normal Tactiek Proba
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 45.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Hondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hondo speelt de bal door. Klungelig pakt Mahmutefendić de bal. Giesso onderschept slim de pass. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:1

5e minuut.
Mahmutefendić rent richting de bal. Beigel verovert de bal door een tackle van achteren. Beigel probeert naar een medespeler te passen. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:2

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delipara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahmutefendić speelt de bal door. Valjević is nu in balbezit. Valjević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mehmedić rent richting de bal. Beigel rent richting de bal. Beigel speelt de bal door. Şenocak heeft problemen om de bal te vangen. Şenocak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Šimunac geeft een lange en hoge pass. Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto passt de bal met de wreef. Konopka probeert de bal aan de voet te houden. Konopka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:3

15e minuut.
Bambino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambino geeft een lange en hoge pass. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ... Mašanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:4

17e minuut.
Didak met een sublieme pass. Mahmutefendić probeert de bal aan de voet te houden. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel. Mašanović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Kokotović probeert de bal met de borst te controleren. Ferraretto rent richting de bal. Ferraretto geeft een lange en hoge pass. Şenocak rent richting de bal. Şenocak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Konopka kopt de bal weg. Ferraretto speelt de bal door. Beigel rent richting de bal. Şenocak rent richting de bal. Şenocak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:5

24e minuut.
Mehmedić rent richting de bal. Şenocak verovert de bal door een tackle van achteren. Şenocak probeert naar een medespeler te passen. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:6

28e minuut.
Didak passt de bal zonder na te denken. Bleeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleeker geeft een hoge lob. Giesso probeert de bal met de borst te controleren. Giesso draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ferraretto passt de bal met de wreef. Beigel speelt de bal door. Vehab is nu in balbezit. Giesso onderschept slim de pass. Giesso schiet op doel. Mašanović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:7

34e minuut.
Ferraretto verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraretto speelt de bal door. Konopka speelt de bal door. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:8

37e minuut.
Şenocak is nu in balbezit. Šimunac rent richting de bal. Šimunac geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Konopka neemt de hoekschop. Mašanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giesso krijgt zijn hoofd ertegen. Mašanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:9

38e minuut.
Mehmedić rent richting de bal. Şenocak onderschept slim de pass. Şenocak speelt de bal door. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:10

39e minuut.
Inworp. Osadici met de inworp. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šimunac de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mahmutefendić rent richting de bal. Beigel verovert de bal door een tackle van achteren. Beigel speelt de bal door. Şenocak is nu in balbezit. Şenocak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Batrović probeert de bal met de borst te controleren. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak geeft een hoge lob. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:11

44e minuut.
Bambino passt de bal in één keer door. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka passt de bal zonder na te denken. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Beigel rent richting de bal. Mehmedić onderschept slim de pass. Şenocak onderschept slim de pass. Şenocak haalt uit met een fantastische trap. Šimunac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Şenocak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eron komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Osadici zal de hoekschop nemen. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel. Mašanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elmers club 86%, NK BOSNA VISOKO 14%.
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:12

46e minuut.
Giesso verovert de bal door een tackle van achteren. Giesso geeft een hoge lob. Daar is Eron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eron draait met de bal, schiet en ... Mašanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:13

47e minuut.
Hondo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kokotović de bal. Mahmutefendić is nu in balbezit. Giesso verovert de bal door een tackle van achteren. Giesso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Mašanović met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konopka met de inworp. Ferraretto geeft een lange en hoge pass. Mašanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:14

49e minuut.
Mahmutefendić is nu in balbezit. Osadici onderschept slim de pass. Beigel met een sublieme pass. Eron rent richting de bal. Eron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Mašanović trapt de bal weg. Konopka geeft een lange en hoge pass. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron schiet op doel. Mašanović bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Konopka met een snelle inworp. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmutefendić is nu in balbezit. Ferraretto geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konopka met een snelle inworp. Beigel rent richting de bal. Beigel geeft een hoge lob. Giesso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:15

55e minuut.
Mehmedić is nu in balbezit. Beigel onderschept slim de pass. Beigel speelt de bal door. Ferraretto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vehab de bal. Mašanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:16

55e minuut.
Klungelig pakt Kokotović de bal. Eron onderschept slim de pass. Eron passt de bal zonder na te denken. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Konopka geeft een lange en hoge pass. Eron kopt de bal weg. Klungelig pakt Delipara de bal. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Konopka met een sublieme pass. Beigel is nu in balbezit. Beigel met een sublieme pass. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:17

63e minuut.
Bleeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambino probeert naar een medespeler te passen. Delipara rent richting de bal. Osadici verovert de bal door een tackle van achteren. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Osadici onderschept slim de pass. Osadici speelt de bal door. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... Mašanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:18

66e minuut.
Hondo met een sublieme pass. Klungelig pakt Kokotović de bal. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Delipara kopt de bal weg. Bambino heeft problemen om de bal te vangen. Bambino geeft een hoge lob. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Konopka kopt de bal weg. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel passt de bal zonder na te denken. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:19

83e minuut.
Mehmedić geeft de bal voor. Ferraretto is nu in balbezit. Ferraretto passt de bal zonder na te denken. Giesso heeft problemen om de bal te vangen. Giesso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Enar is nu in balbezit. Enar geeft de bal voor. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elmers club 88%, NK BOSNA VISOKO 12%.
elmers club - NK BOSNA VISOKO 0:20