Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
balkan ff Nehljebi
Normal Tactiek tr
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 30.2
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matrljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šabić is nu in balbezit. Hadžalić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžalić draait met de bal, schiet en ... Mandrapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - Nehljebi 0:1

4e minuut.
Nenadović speelt de bal door. Hadžalić is nu in balbezit. Hadžalić passt de bal in één keer door. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak schiet op doel. Mandrapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - Nehljebi 0:2

9e minuut.
Mandrapa met een harde bal richting middenveld. Humić kopt de bal weg. Hadžalić heeft problemen om de bal te vangen. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moračanin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - Nehljebi 0:3

15e minuut.
Hadžalić controleert de bal met de borst. Hadžalić passt de bal in één keer door. Balkan rent richting de bal. Kacprzak onderschept slim de pass. Kacprzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ivaz probeert naar een medespeler te passen. Humić rent richting de bal. Humić passt de bal in één keer door. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - Nehljebi 0:4

19e minuut.
Humić bereikt de bal nog maar net als eerste. Humić met een sublieme pass. Klungelig pakt Ivaz de bal. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - Nehljebi 0:5

21e minuut.
Ivaz passt de bal met de wreef. Kajgo probeert naar een medespeler te passen. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - Nehljebi 0:6

27e minuut.
Matrljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaz probeert naar een medespeler te passen. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ivaz is nu in balbezit. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić passt de bal met de wreef. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak schiet op doel. Mandrapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kajgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kacprzak controleert de bal met de borst. Matrljan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kacprzak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hadžalić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal! Mandrapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balkan ff 71%, Nehljebi 29%.
balkan ff - Nehljebi 0:6

49e minuut.
Kajgo is nu in balbezit. Kajgo probeert naar een medespeler te passen. Balkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak onderschept slim de pass. Kacprzak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - Nehljebi 0:7

52e minuut.
Kajgo met een sublieme pass. Ivaz is nu in balbezit. Matrljan probeert naar een medespeler te passen. Hadžalić heeft problemen om de bal te vangen. Hadžalić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - Nehljebi 0:8

53e minuut.
Vinčić speelt de bal door. Klungelig pakt Urem de bal. Kacprzak onderschept slim de pass. Kacprzak haalt uit met een fantastische trap. Mandrapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Šabić met een harde bal richting middenveld. Ester rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vinčić. Vinčić krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ivaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaz probeert naar een medespeler te passen. Humić met een sublieme pass. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - Nehljebi 0:9

73e minuut.
Kajgo passt de bal met de wreef. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak speelt de bal door. Hadžalić is nu in balbezit. Hadžalić schiet op doel. Mandrapa bokst de bal weg.

75e minuut.
Petrisor is nu in balbezit. Petrisor passt de bal met de wreef. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak draait met de bal, schiet en ... Mandrapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - Nehljebi 0:10

79e minuut.
Nenadović passt de bal in één keer door. Slomić is nu in balbezit. Hadžalić onderschept slim de pass. Hadžalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - Nehljebi 0:11

83e minuut.
Nenadović onderschept slim de pass. Humić onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slomić. Humić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Humić kan niet meer verder spelen. Keltanen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balkan ff 60%, Nehljebi 40%.
balkan ff - Nehljebi 0:11