Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Spona Nehljebi
Normal Tactiek tr
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 36.7
slecht Schieten matig
hopeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Petrisor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Humić de bal. Humić probeert naar een medespeler te passen. Kajgo heeft problemen om de bal te vangen. Kajgo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - Nehljebi 0:1

8e minuut.
Daar is Cukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humić is nu in balbezit. Humić met een sublieme pass. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - Nehljebi 0:2

15e minuut.
Lambeta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čvanut probeert naar een medespeler te passen. Cukić kopt de bal weg. Keltanen is nu in balbezit. Keltanen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Petrisor met een sublieme pass. Cukić is nu in balbezit. Cukić passt de bal met de wreef. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Humić kan de bal niet met de borst controleren. Ašćalić onderschept slim de pass. Ašćalić passt de bal zonder na te denken. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Salkičić geeft een lange en hoge pass. Humić rent richting de bal. Vlatković rent richting de bal. Humić bereikt de bal nog maar net als eerste. Humić passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pavuna kopt de bal weg. Vlatković is nu in balbezit. Humić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Humić krijgt een gele kaart. Vlatković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ašćalić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pavuna is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - Nehljebi 1:2

25e minuut.
Keltanen rent richting de bal. Keltanen passt de bal met de wreef. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - Nehljebi 1:3

28e minuut.
Klungelig pakt Dražević de bal. Petrisor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić speelt de bal door. Keltanen is nu in balbezit. Keltanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - Nehljebi 1:4

34e minuut.
Humić geeft een lange en hoge pass. Čvanut probeert naar een medespeler te passen. Cukić kopt de bal weg. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajgo met de inworp. Cukić rent richting de bal. Cukić draait met de bal, schiet en ... Čvanut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salkičić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hadžalić is nu in balbezit. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap. Čvanut bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - Nehljebi 1:5

39e minuut.
Keltanen rent richting de bal. Keltanen passt de bal zonder na te denken. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - Nehljebi 1:6

40e minuut.
Keltanen passt de bal zonder na te denken. Filipović probeert de bal met de borst te controleren. Filipović geeft een hoge lob. Keltanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keltanen geeft de bal voor. Čvanut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spona 68%, Nehljebi 32%.
FK Spona - Nehljebi 1:6

49e minuut.
Cukić passt de bal zonder na te denken. Keltanen is nu in balbezit. Keltanen passt de bal zonder na te denken. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Daar is Ašćalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cukić rent richting de bal. Cukić passt de bal in één keer door. Hadžalić is nu in balbezit. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Keltanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keltanen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hadžalić de bal. Hadžalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - Nehljebi 1:7

75e minuut.
Čvanut met een harde bal richting middenveld. Kajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karahodžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karahodžić krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Nadoveza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karahodžić met een snelle inworp. Dražević is nu in balbezit. Dražević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Petrisor rent richting de bal. Petrisor passt de bal in één keer door. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Salkičić de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Keltanen rent richting de bal. Keltanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spona - Nehljebi 1:8

87e minuut.
Hadžalić speelt de bal door. Cukić is nu in balbezit. Cukić passt de bal zonder na te denken. Keltanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keltanen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spona 74%, Nehljebi 26%.
FK Spona - Nehljebi 1:8