Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŠNK Zvijezda elmers club
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Kokotović is nu in balbezit. Drljača onderschept slim de pass. Drljača met een sublieme pass. Šašo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šašo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Didak bereikt de bal nog maar net als eerste. Didak probeert naar een medespeler te passen. Hondo rent richting de bal. Hondo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jeričević de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - elmers club 0:1

13e minuut.
Batrović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šašo met de inworp. Šipovac rent richting de bal. Šipovac geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Mašanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bandović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŠNK Zvijezda - elmers club 1:1

15e minuut.
Klungelig pakt Mahmutefendić de bal. Šipovac rent richting de bal. Šipovac passt de bal zonder na te denken. Bandović rent richting de bal. Bandović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Šipovac probeert naar een medespeler te passen. Koljević is nu in balbezit. Bandović onderschept slim de pass. Bandović draait met de bal, schiet en ... Mašanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - elmers club 2:1

28e minuut.
Mehmedić speelt de bal door. Tahirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević maakt een afschuwelijke overtreding. Koljević is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠNK Zvijezda 41%, elmers club 59%.
ŠNK Zvijezda - elmers club 2:1

67e minuut.
Daar is Mehmedić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandović rent richting de bal. Mahmutefendić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandović verovert de bal door een tackle van achteren. Bandović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bandović probeert de bal aan de voet te houden. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača passt de bal zonder na te denken. Bandović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠNK Zvijezda 27%, elmers club 73%.
ŠNK Zvijezda - elmers club 2:1