Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZELJEZNICAR091 NK BOSNA VISOKO
Normal Tactiek PRoba1
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
17 gemiddelde waardering 47.6
zwak Schieten uitstekend
hopeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Gluhajić passt de bal zonder na te denken. Čakar is nu in balbezit. Bambino verovert de bal door een tackle van achteren. Bambino geeft een lange en hoge pass. Berges maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Đikov trapt de bal weg van het doel. Konopka kopt de bal weg. Beigel rent richting de bal. Beigel schiet op doel. Đikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konopka zal de hoekschop nemen. Daar is Gluhajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel. Đikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:1

7e minuut.
Raspudić passt de bal met de wreef. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges is nu in balbezit. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berges rent richting de bal. Berges haalt uit met een fantastische trap. Đikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ferraretto rent richting de bal. Ferraretto passt de bal in één keer door. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Đikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:2

19e minuut.
Konopka kopt de bal weg. Daar is Gluhajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beigel speelt de bal door. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges schiet op doel. Đikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Đikov neemt vlug de vrije trap. Gluhajić is nu in balbezit. Ferraretto verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraretto geeft de bal voor. Giesso krijgt zijn hoofd ertegen. Đikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel passt de bal zonder na te denken. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kuč kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Raspudić de bal onder controle te krijgen. Beigel geeft een lange en hoge pass. Berges krijgt zijn hoofd ertegen. Đikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:3

28e minuut.
Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto probeert naar een medespeler te passen. Beigel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Enar passt de bal in één keer door. Kuč rent richting de bal. Giesso onderschept slim de pass. Giesso draait met de bal, schiet en ... Đikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:4

32e minuut.
Giesso heeft problemen om de bal te vangen. Şenocak probeert naar een medespeler te passen. Berges rent richting de bal. Berges haalt uit met een fantastische trap. Đikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:5

34e minuut.
Gluhajić is nu in balbezit. Beigel onderschept slim de pass. Beigel geeft een lange en hoge pass. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges draait met de bal, schiet en ... Đikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:6

35e minuut.
Raspudić probeert naar een medespeler te passen. Enar rent richting de bal. Enar geeft de bal voor. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ferraretto speelt de bal door. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel passt de bal in één keer door. Daar is Berges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:7

40e minuut.
Şenocak met de inworp. Gluhajić rent richting de bal. Beigel onderschept slim de pass. Beigel geeft een lange en hoge pass. Berges springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:8

43e minuut.
Ferraretto kopt de bal weg. Beigel heeft problemen om de bal te vangen. Beigel probeert naar een medespeler te passen. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZELJEZNICAR091 79%, NK BOSNA VISOKO 21%.
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:8

46e minuut.
Daar is Şenocak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şenocak geeft een hoge lob. Konopka met een sublieme pass. Daar is Giesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Đikov trapt de bal weg van het doel. Konopka kopt de bal weg. Ferraretto speelt de bal door. Klungelig pakt Berges de bal. Berges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Beigel rent richting de bal. Beigel passt de bal in één keer door. Berges heeft problemen om de bal te vangen. Berges haalt uit met een fantastische trap. Šendula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Konopka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beigel is nu in balbezit. Beigel geeft een lange en hoge pass. Berges rent richting de bal. Berges haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:9

50e minuut.
Kuč is nu in balbezit. Kuč geeft een lange en hoge pass. Bambino kopt de bal weg. Giesso controleert de bal met de borst. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:10

51e minuut.
Osadici komt het veld opgelopen. Eron komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Şenocak geeft de bal voor. Ferraretto rent richting de bal. Ferraretto passt de bal met de wreef. Beigel is nu in balbezit. Beigel geeft de bal voor. Đikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:11

57e minuut.
Šendula geeft de bal voor. Ferraretto probeert de bal met de borst te controleren. Ferraretto geeft de bal voor. Eron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eron draait met de bal, schiet en ... Đikov bokst de bal weg.

59e minuut.
Brčanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brčanski geeft een lange en hoge pass. Osadici kopt de bal weg. Eron is nu in balbezit. Eron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:12

62e minuut.
Gluhajić rent richting de bal. Ferraretto verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraretto passt de bal in één keer door. Osadici heeft problemen om de bal te vangen. Osadici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Osadici is nu in balbezit. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron rent richting de bal. Eron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:13

68e minuut.
Bleeker is nu in balbezit. Ferraretto rent richting de bal. Ferraretto speelt de bal door. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Eron is nu in balbezit. Eron passt de bal in één keer door. Osadici is nu in balbezit. Osadici schiet op doel. Đikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:14

77e minuut.
Ferraretto geeft een lange en hoge pass. Kuč probeert de bal met de borst te controleren. Šendula is nu in balbezit. Eron onderschept slim de pass. Eron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:15

79e minuut.
Konopka is nu in balbezit. Konopka geeft een hoge lob. Kuč kopt de bal weg. Şenocak rent richting de bal. Şenocak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Beigel rent richting de bal. Beigel met een sublieme pass. Eron heeft problemen om de bal te vangen. Osadici is nu in balbezit. Osadici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Jajčanin de bal. Konopka rent richting de bal. Konopka geeft de bal voor. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şenocak zal de hoekschop nemen. Eron maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:16

85e minuut.
Klungelig pakt Bambino de bal. Botić rent richting de bal. Bambino verovert de bal door een tackle van achteren. Bambino geeft een lange en hoge pass. Eron maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:17

87e minuut.
Šendula rent richting de bal. Šendula geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Išerić. Goede buitenspelval van de verdediging. Ferraretto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Eron krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Kuč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beigel is nu in balbezit. Osadici is nu in balbezit. Osadici haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Osadici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eron is nu in balbezit. Eron schiet op doel. Đikov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZELJEZNICAR091 84%, NK BOSNA VISOKO 16%.
ZELJEZNICAR091 - NK BOSNA VISOKO 0:17