Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK BOSNA VISOKO ZELJEZNICAR091
Proba Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
15% Spel op eigen helft 85%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 17.1
zeer goed Schieten slecht
goed Passen hopeloos
matig Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Ferraretto is nu in balbezit. Ferraretto geeft de bal voor. Klungelig pakt Giesso de bal. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 1:0

14e minuut.
Konopka probeert naar een medespeler te passen. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kuč ... Strafschop! Giesso raakt geblesseerd tijdens het duel. Giesso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Đikov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giesso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 2:0

15e minuut.
Jajčanin rent richting de bal. Şenocak verovert de bal door een tackle van achteren. Şenocak speelt de bal door. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 3:0

16e minuut.
Konopka speelt de bal door. Beigel heeft problemen om de bal te vangen. Beigel speelt de bal door. Şenocak rent richting de bal. Şenocak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrilić rent richting de bal. Vrilić passt de bal in één keer door. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Đikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Klungelig pakt Beigel de bal. Beigel passt de bal in één keer door. Ferraretto probeert naar een medespeler te passen. Şenocak rent richting de bal. Şenocak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 4:0

23e minuut.
Vrilić speelt de bal door. Beigel rent richting de bal. Beigel passt de bal in één keer door. Şenocak heeft problemen om de bal te vangen. Şenocak schiet op doel. Đikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kuč probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Đikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron verovert de bal door een tackle van achteren. Eron geeft de bal voor. Giesso maakt een snoekduik en kopt de bal. Đikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 5:0

32e minuut.
Giesso rent richting de bal. Giesso speelt de bal door. Daar is Şenocak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şenocak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 6:0

33e minuut.
Giesso geeft de bal voor. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron met een sublieme pass. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel. Đikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 7:0

35e minuut.
Enar kopt de bal weg. Beigel is nu in balbezit. Beigel speelt de bal door. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto passt de bal zonder na te denken. Beigel speelt de bal door. Şenocak rent richting de bal. Şenocak draait met de bal, schiet en ... Đikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Beigel met een sublieme pass. Enar rent richting de bal. Enar passt de bal zonder na te denken. Şenocak rent richting de bal. Şenocak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 17%, ZELJEZNICAR091 83%.
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 7:0

46e minuut.
Beigel rent richting de bal. Beigel geeft een hoge lob. Kuč heeft problemen om de bal te vangen. Şenocak rent richting de bal. Şenocak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Đikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Munižaba speelt de bal door. Beigel is nu in balbezit. Beigel geeft een hoge lob. Eron rent richting de bal. Eron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Enar met een snelle inworp. Konopka is nu in balbezit. Konopka passt de bal zonder na te denken. Şenocak is nu in balbezit. Şenocak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 8:0

56e minuut.
Brčanski rent richting de bal. Konopka verovert de bal door een tackle van achteren. Konopka geeft een hoge lob. Daar is Giesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesso schiet op doel. Đikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 9:0

57e minuut.
Şenocak probeert naar een medespeler te passen. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel probeert naar een medespeler te passen. Şenocak heeft problemen om de bal te vangen. Şenocak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 10:0

61e minuut.
Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel passt de bal in één keer door. Giesso is nu in balbezit. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 11:0

64e minuut.
Giesso heeft problemen om de bal te vangen. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Giesso de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ferraretto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jajčanin de bal. Konopka speelt de bal door. Şenocak is nu in balbezit. Şenocak draait met de bal, schiet en ... Đikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 12:0

73e minuut.
Ferraretto met een sublieme pass. Beigel rent richting de bal. Beigel passt de bal met de wreef. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak draait met de bal, schiet en ... Đikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuč is nu in balbezit. Kuč geeft de bal voor. Bambino kopt de bal weg. Beigel geeft de bal voor. Đikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 13:0

75e minuut.
Beigel is nu in balbezit. Beigel passt de bal met de wreef. Daar is Giesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesso schiet op doel. Đikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 14:0

79e minuut.
Beigel probeert naar een medespeler te passen. Giesso rent richting de bal. Kuč tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giesso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beigel wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Eron heeft problemen om de bal te vangen. Eron probeert naar een medespeler te passen. Beigel met een sublieme pass. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 15:0

86e minuut.
Şenocak schiet op doel. Raspudić controleert de bal met de borst. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kuč de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 16:0

87e minuut.
Jajčanin geeft de bal voor. Inworp. Konopka met de inworp. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Jajčanin rent richting de bal. Konopka onderschept slim de pass. Konopka speelt de bal door. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 13%, ZELJEZNICAR091 87%.
NK BOSNA VISOKO - ZELJEZNICAR091 16:0