Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
balkan ff fk celik
Normal Tactiek gradj-32212
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 31.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Košara kopt de bal weg. Matrljan probeert de bal aan de voet te houden. Mekiš speelt de bal door. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gralewski is nu in balbezit. Gralewski geeft de bal voor. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - fk celik 0:1

26e minuut.
Kabilović rent richting de bal. Kabilović schiet op doel. Nenadović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mandrapa met een harde bal richting middenveld. Balkan kopt de bal weg. Čavkušić controleert de bal met de borst. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Mandrapa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović onderschept slim de pass. Kabilović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kuličić verovert de bal door een tackle van achteren. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić passt de bal in één keer door. Kabilović rent richting de bal. Kabilović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Marchal Razquín met een sublieme pass. Košara bereikt de bal nog maar net als eerste. Košara speelt de bal door. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dumur zal de hoekschop nemen. Nenadović rent richting de bal. Čavkušić onderschept slim de pass. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. Mandrapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - fk celik 0:2

40e minuut.
Nenadović is nu in balbezit. Anđus is nu in balbezit. Anđus passt de bal met de wreef. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balkan ff 69%, fk celik 31%.
balkan ff - fk celik 0:2

47e minuut.
Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović schiet op doel. Šabić probeert de bal aan de voet te houden. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dumur neemt de hoekschop. Daar is Moračanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabilović rent richting de bal. Kabilović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - fk celik 0:3

56e minuut.
Mekiš onderschept slim de pass. Mekiš met een sublieme pass. Moračanin is nu in balbezit. Čavkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Čavkušić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Dumur onderschept slim de pass. Dumur geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Matrljan de bal onder controle te krijgen. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - fk celik 0:4

64e minuut.
Klungelig pakt Kuličić de bal. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kabilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabilović schiet op doel. Mandrapa bokst de bal weg.

67e minuut.
Dumur passt de bal zonder na te denken. Šabić is nu in balbezit. Kabilović onderschept slim de pass. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - fk celik 0:5

76e minuut.
Kabilović is nu in balbezit. Kabilović passt de bal zonder na te denken. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - fk celik 0:6

80e minuut.
Babin rent richting de bal. Marchal Razquín onderschept slim de pass. Marchal Razquín passt de bal zonder na te denken. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Košara onderschept slim de pass. Košara geeft de bal voor. Daar is Šabić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - fk celik 0:7

86e minuut.
Kabilović rent richting de bal. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Šabić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anđus is nu in balbezit. Anđus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Matrljan speelt de bal door. Balkan is nu in balbezit. Balkan passt de bal met de wreef. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. Mandrapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balkan ff 81%, fk celik 19%.
balkan ff - fk celik 0:7