Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nehljebi elmers club
tr Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 16.5
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Humić met een sublieme pass. Šimunac is nu in balbezit. Hadžalić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - elmers club 1:0

2e minuut.
Kokotović rent richting de bal. Kokotović passt de bal zonder na te denken. Mahmutefendić rent richting de bal. Hadžalić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - elmers club 2:0

5e minuut.
Šimunac is nu in balbezit. Ivaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Kacprzak de bal. Kacprzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Humić verovert de bal door een tackle van achteren. Humić met een sublieme pass. Ivaz speelt de bal door. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ivaz passt de bal met de wreef. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak speelt de bal door. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Batrović met een sublieme pass. Inworp. Humić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadžalić kan de bal niet met de borst controleren. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap. Mašanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

16e minuut.
Hadžalić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Humić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Živak. Živak krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kajgo met de inworp. Ivaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaz passt de bal in één keer door. Hadžalić heeft problemen om de bal te vangen. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - elmers club 3:0

18e minuut.
Ivaz rent richting de bal. Ivaz speelt de bal door. Daar is Kajgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kajgo geeft een hoge lob. Hadžalić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mahmutefendić is nu in balbezit. Ivaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaz passt de bal zonder na te denken. Daar is Hadžalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Humić passt de bal in één keer door. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić passt de bal zonder na te denken. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - elmers club 4:0

30e minuut.
Humić is nu in balbezit. Humić passt de bal in één keer door. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak draait met de bal, schiet en ... Mašanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - elmers club 5:0

41e minuut.
Humić met een sublieme pass. Mahmutefendić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmutefendić geeft een hoge lob. Didak bereikt de bal nog maar net als eerste. Didak draait met de bal, schiet en ... Guercino bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Hadžalić passt de bal met de wreef. Vehab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak onderschept slim de pass. Kacprzak schiet op doel. Mašanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - elmers club 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 31%, elmers club 69%.
Nehljebi - elmers club 6:0

51e minuut.
Didak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Talić komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kajgo verovert de bal door een tackle van achteren. Kajgo geeft een lange en hoge pass. Batrović is nu in balbezit. Hadžalić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžalić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Mahmutefendić de bal. Ivaz is nu in balbezit. Ivaz passt de bal met de wreef. Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kajgo rent richting de bal. Kajgo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Batrović de bal. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Koljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kajgo rent richting de bal. Kajgo passt de bal in één keer door. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kacprzak passt de bal zonder na te denken. Hadžalić is nu in balbezit. Hadžalić passt de bal zonder na te denken. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - elmers club 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 33%, elmers club 67%.
Nehljebi - elmers club 7:0