Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZELJEZNICAR091 fk celik
Normal Tactiek gradj-32212
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 30.1
slecht Schieten zeer goed
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Raspudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović verovert de bal door een tackle van achteren. Vrilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović onderschept slim de pass. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Đikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šendula kopt de bal weg. Kuličić probeert de bal met de borst te controleren. Kuličić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - fk celik 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Išerić de bal. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajčanin rent richting de bal. Kabilović onderschept slim de pass. Kabilović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Košara verovert de bal door een tackle van achteren. Majtanović met een sublieme pass. Kuč rent richting de bal. Čavkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Đikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Kuličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuličić geeft de bal voor. Đikov probeert de bal aan de voet te houden. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jajčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus verovert de bal door een tackle van achteren. Anđus met een sublieme pass. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - fk celik 0:2

30e minuut.
Jajčanin met de inworp. Brčanski rent richting de bal. Brčanski passt de bal in één keer door. Išerić rent richting de bal. Išerić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kuličić geeft een lange en hoge pass. Šendula heeft problemen om de bal te vangen. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić schiet op doel. Đikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - fk celik 0:3

40e minuut.
Daar is Munižaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrilić is nu in balbezit. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kuč de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Šendula probeert de bal aan de voet te houden. Vrilić met een sublieme pass. Marchal Razquín probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - fk celik 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZELJEZNICAR091 69%, fk celik 31%.
ZELJEZNICAR091 - fk celik 0:4

59e minuut.
Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Šendula verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anđus neemt de hoekschop. Čavkušić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Šendula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović verovert de bal door een tackle van achteren. Kuličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - fk celik 0:5

75e minuut.
Kuličić heeft problemen om de bal te vangen. Kuličić probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - fk celik 0:6

84e minuut.
Mekiš passt de bal zonder na te denken. Ginestra rent richting de bal. Đikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginestra verovert de bal door een tackle van achteren. Ginestra geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čavkušić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZELJEZNICAR091 - fk celik 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZELJEZNICAR091 76%, fk celik 24%.
ZELJEZNICAR091 - fk celik 0:7