Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK BOSNA VISOKO balkan ff
Proba Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
48 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 17.5
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Konopka kopt de bal weg. Matrljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matrljan passt de bal in één keer door. Giesso heeft problemen om de bal te vangen. Giesso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ferraretto kopt de bal weg. Klungelig pakt Nenadović de bal. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron schiet op doel. Šabić probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 1:0

8e minuut.
Beigel met een sublieme pass. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Slomić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Slomić krijgt een gele kaart. Eron is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giesso neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 2:0

10e minuut.
Šabić is nu in balbezit. Beigel is nu in balbezit. Eron is nu in balbezit. Eron draait met de bal, schiet en ... Mandrapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 3:0

13e minuut.
Ferraretto geeft de bal voor. Šabić kan de bal niet met de borst controleren. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Eron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eron schiet op doel. Mandrapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Beigel onderschept slim de pass. Beigel speelt de bal door. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron haalt uit met een fantastische trap. Mandrapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 4:0

19e minuut.
Bambino onderschept slim de pass. Bambino geeft de bal voor. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 5:0

21e minuut.
Ferraretto passt de bal zonder na te denken. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso passt de bal met de wreef. Beigel rent richting de bal. Beigel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ferraretto kopt de bal weg. Beigel rent richting de bal. Beigel met een sublieme pass. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 6:0

23e minuut.
Beigel speelt de bal door. Şenocak rent richting de bal. Şenocak passt de bal zonder na te denken. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 7:0

24e minuut.
Daar is Urem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eron onderschept slim de pass. Matrljan rent richting de bal. Giesso verovert de bal door een tackle van achteren. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 8:0

25e minuut.
Giesso passt de bal zonder na te denken. Konopka rent richting de bal. Konopka passt de bal in één keer door. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Konopka rent richting de bal. Konopka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Giesso de bal onder controle te krijgen. Beigel is nu in balbezit. Beigel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Enar passt de bal in één keer door. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka met een sublieme pass. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bambino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moračanin de bal. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 9:0

34e minuut.
Nenadović probeert naar een medespeler te passen. Šabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabić geeft een hoge lob. Ferraretto rent richting de bal. Ferraretto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giesso krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Mandrapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 10:0

35e minuut.
Vinčić heeft problemen om de bal te vangen. Eron onderschept slim de pass. Eron passt de bal zonder na te denken. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso draait met de bal, schiet en ... Mandrapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Moračanin de bal. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Mandrapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 11:0

43e minuut.
Giesso passt de bal in één keer door. Šabić rent richting de bal. Eron verovert de bal door een tackle van achteren. Eron schiet op doel. Mandrapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 22%, balkan ff 78%.
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 12:0

48e minuut.
Şenocak is nu in balbezit. Şenocak geeft de bal voor. Nenadović kopt de bal weg. Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mandrapa trapt de bal weg. Şenocak probeert de bal met de borst te controleren. Şenocak geeft de bal voor. Eron krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Giesso de bal onder controle te krijgen. Mandrapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 13:0

50e minuut.
Berges komt het veld opgelopen. Osadici komt het veld opgelopen. Rathnau komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Beigel onderschept slim de pass. Beigel probeert naar een medespeler te passen. Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau passt de bal met de wreef. Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 14:0

52e minuut.
Rathnau rent richting de bal. Rathnau passt de bal met de wreef. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Beigel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Osadici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moračanin is nu in balbezit. Osadici verovert de bal door een tackle van achteren. Osadici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rathnau geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Osadici rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ferraretto is nu in balbezit. Ferraretto passt de bal met de wreef. Beigel rent richting de bal. Beigel schiet op doel. Mandrapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 15:0

60e minuut.
Ferraretto met een sublieme pass. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka geeft de bal voor. Osadici krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Moračanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto passt de bal zonder na te denken. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ferraretto probeert naar een medespeler te passen. Konopka rent richting de bal. Klungelig pakt Konopka de bal. Konopka passt de bal in één keer door. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Matrljan passt de bal zonder na te denken. Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto passt de bal met de wreef. Daar is Beigel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beigel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Konopka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Šabić de bal. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges schiet op doel. Mandrapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 16:0

68e minuut.
Beigel onderschept slim de pass. Beigel geeft een lange en hoge pass. Daar is Moračanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici schiet op doel. Mandrapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rathnau zal de hoekschop nemen. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges draait met de bal, schiet en ... Mandrapa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Konopka rent richting de bal. Konopka speelt de bal door. Nenadović heeft problemen om de bal te vangen. Berges rent richting de bal. Berges schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Berges controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Moračanin neemt vlug de vrije trap. Enar probeert naar een medespeler te passen. Osadici is nu in balbezit. Osadici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 17:0

82e minuut.
Berges verovert de bal door een tackle van achteren. Berges met een sublieme pass. Osadici rent richting de bal. Osadici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 18:0

83e minuut.
Berges onderschept slim de pass. Berges speelt de bal door. Konopka rent richting de bal. Konopka geeft de bal voor. Osadici krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Konopka met de inworp. Beigel met een sublieme pass. Berges rent richting de bal. Berges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 19:0

87e minuut.
Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto probeert naar een medespeler te passen. Osadici is nu in balbezit. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Balkan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rathnau met een snelle inworp. Beigel is nu in balbezit. Beigel passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 12%, balkan ff 88%.
NK BOSNA VISOKO - balkan ff 19:0