Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
balkan ff NK BOSNA VISOKO
Normal Tactiek Proba
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
17.1 gemiddelde waardering 45.5
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Nenadović rent richting de bal. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron rent richting de bal. Eron haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Eron is nu in balbezit. Eron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:1

3e minuut.
Urem speelt de bal door. Vinčić is nu in balbezit. Eron verovert de bal door een tackle van achteren. Eron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Beigel rent richting de bal. Matrljan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beigel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matrljan speelt de bal door. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Giesso neemt zijn aanloop. Mandrapa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:2

7e minuut.
Enar geeft een hoge lob. Beigel kopt de bal weg. Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron verovert de bal door een tackle van achteren. Eron passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Beigel kopt de bal weg. Eron kan de bal niet met de borst controleren. Eron passt de bal zonder na te denken. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Emin geeft de bal voor. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moračanin. Moračanin krijgt een gele kaart. Eron is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Beigel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mandrapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eron rent richting de bal. Eron schiet op doel. Mandrapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:3

16e minuut.
Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak geeft een lange en hoge pass. Giesso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:4

23e minuut.
Ferraretto speelt de bal door. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel passt de bal zonder na te denken. Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mandrapa met een harde bal richting middenveld. Konopka is nu in balbezit. Konopka met een sublieme pass. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:5

30e minuut.
Hrnjević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konopka met de inworp. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Moračanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:6

35e minuut.
Matrljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel onderschept slim de pass. Beigel probeert naar een medespeler te passen. Eron is nu in balbezit. Eron schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şenocak neemt de hoekschop. Daar is Nenadović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesso krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Beigel de bal. Eron is nu in balbezit. Eron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:7

40e minuut.
Mandrapa trapt de bal weg van het doel. Ferraretto probeert de bal met de borst te controleren. Ferraretto met een sublieme pass. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:8

42e minuut.
Eron passt de bal in één keer door. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka geeft de bal voor. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel. Mandrapa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balkan ff 86%, NK BOSNA VISOKO 14%.
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:8

46e minuut.
Şenocak met een snelle inworp. Klungelig pakt Beigel de bal. Matrljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel verovert de bal door een tackle van achteren. Beigel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Beigel met een sublieme pass. Ferraretto rent richting de bal. Ferraretto passt de bal met de wreef. Eron is nu in balbezit. Eron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:9

53e minuut.
Ferraretto rent richting de bal. Ferraretto passt de bal met de wreef. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron haalt uit met een fantastische trap. Mandrapa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rathnau komt het veld opgelopen. Osadici komt het veld opgelopen. Berges komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rathnau is nu in balbezit. Beigel rent richting de bal. Beigel passt de bal zonder na te denken. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:10

59e minuut.
Osadici onderschept slim de pass. Osadici passt de bal zonder na te denken. Konopka is nu in balbezit. Konopka geeft de bal voor. Osadici krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Berges is nu in balbezit. Berges draait met de bal, schiet en ... Mandrapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:11

61e minuut.
Konopka speelt de bal door. Berges rent richting de bal. Nenadović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nenadović krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Urem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambino onderschept slim de pass. Bambino passt de bal in één keer door. Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau geeft de bal voor. Mandrapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:12

71e minuut.
Konopka speelt de bal door. Beigel rent richting de bal. Beigel met een sublieme pass. Daar is Osadici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici schiet op doel. Mandrapa bokst de bal weg.

79e minuut.
Bambino heeft problemen om de bal te vangen. Bambino geeft een hoge lob. Konopka kopt de bal weg. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges draait met de bal, schiet en ... Mandrapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:13

83e minuut.
Šabić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Enar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Konopka passt de bal zonder na te denken. Beigel rent richting de bal. Beigel probeert naar een medespeler te passen. Berges rent richting de bal. Berges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balkan ff 88%, NK BOSNA VISOKO 12%.
balkan ff - NK BOSNA VISOKO 0:13