Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK PODGORJE New Fiorentina
Normal Tactiek 5 3 2
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 33.5
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Hosni rent richting de bal. Ruso is nu in balbezit. Ruso speelt de bal door. Porzio is nu in balbezit. Porzio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK PODGORJE - New Fiorentina 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clouet met een snelle inworp. Ðogo speelt de bal door. Klungelig pakt El Haroun de bal. El Haroun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ðogo kopt de bal weg. Salčin controleert de bal met de borst. Porzio rent richting de bal. Porzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK PODGORJE - New Fiorentina 0:2

14e minuut.
Bajin passt de bal met de wreef. Numankadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cottini zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cottini moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cottini schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Obrenić probeert naar een medespeler te passen. Ruso is nu in balbezit. Ruso passt de bal met de wreef. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Numankadić verovert de bal door een tackle van achteren. Obrenić is nu in balbezit. Obrenić geeft een hoge lob. Porzio is nu in balbezit. Porzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Nurikić met de inworp. Hosni rent richting de bal. Vršajević onderschept slim de pass. Vršajević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ruso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Porzio de bal. Salčin is nu in balbezit. Porzio onderschept slim de pass. Porzio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hosni speelt de bal door. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo speelt de bal door. El Haroun rent richting de bal. El Haroun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK PODGORJE 65%, New Fiorentina 35%.
FK PODGORJE - New Fiorentina 0:2

55e minuut.
Porzio haalt uit met een fantastische trap. Jogunčić met een sublieme pass. Gutterstam kopt de bal weg. El Haroun heeft problemen om de bal te vangen. El Haroun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Porzio probeert de bal met de borst te controleren. Porzio geeft de bal voor. Ruso speelt de bal door. El Haroun rent richting de bal. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. Jogunčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ruso onderschept slim de pass. Ruso geeft een lange en hoge pass. Zurapović probeert de bal aan de voet te houden. El Haroun rent richting de bal. El Haroun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Hujdurović de bal. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun passt de bal met de wreef. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK PODGORJE - New Fiorentina 0:3

61e minuut.
El Haroun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruso rent richting de bal. Ruso passt de bal in één keer door. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Obrenić probeert naar een medespeler te passen. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun passt de bal met de wreef. Porzio is nu in balbezit. Porzio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Obrenić de bal onder controle te krijgen. Bajin is nu in balbezit. Ruso maakt een afschuwelijke overtreding. Ruso krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ðogo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt El Haroun de bal. El Haroun passt de bal in één keer door. Daar is Porzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porzio draait met de bal, schiet en ... Jogunčić bokst de bal weg.

81e minuut.
Salčin geeft een hoge lob. Nurikić kopt de bal weg. Ruso probeert de bal aan de voet te houden. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK PODGORJE 83%, New Fiorentina 17%.
FK PODGORJE - New Fiorentina 0:3