Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crveno Brdo C.B.N.K Proleter Teslic
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Stura passt de bal in één keer door. Čelik speelt de bal door. Stura rent richting de bal. Stura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Koljeno met een sublieme pass. Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Čelik rent richting de bal. Zekonja onderschept slim de pass. Zekonja schiet op doel. Lečić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - Proleter Teslic 1:0

15e minuut.
Zekonja met een snelle inworp. Borković is nu in balbezit. Borković geeft de bal voor. Tešanović probeert de bal met de borst te controleren. Tešanović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - Proleter Teslic 2:0

18e minuut.
Planić speelt de bal door. Stura rent richting de bal. Borković is nu in balbezit. Borković geeft een hoge lob. Tešanović rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lečić probeert naar een medespeler te passen. Zekonja met een sublieme pass. Klungelig pakt Tešanović de bal. Tešanović draait met de bal, schiet en ... Lečić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - Proleter Teslic 3:0

27e minuut.
Halikijas rent richting de bal. Borković onderschept slim de pass. Borković speelt de bal door. Zekonja is nu in balbezit. Zekonja geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tešanović probeert naar een medespeler te passen. Stura rent richting de bal. Stura passt de bal met de wreef. Matunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matunić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kortina onderschept slim de pass. Kortina geeft de bal voor. Frančeskini bereikt de bal nog maar net als eerste. Matunić verovert de bal door een tackle van achteren. Matunić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveno Brdo C.B.N.K 44%, Proleter Teslic 56%.
Crveno Brdo C.B.N.K - Proleter Teslic 3:0

48e minuut.
Stražičić kopt de bal weg. Naumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumović met een sublieme pass. Zekonja is nu in balbezit. Zekonja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stura is nu in balbezit. Stura passt de bal zonder na te denken. Zekonja met een sublieme pass. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - Proleter Teslic 4:0

69e minuut.
Čelik rent richting de bal. Čelik speelt de bal door. Frančeskini rent richting de bal. Matunić onderschept slim de pass. Matunić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - Proleter Teslic 4:1

72e minuut.
Kortina speelt de bal door. Daar is Borković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borković geeft een lange en hoge pass. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Stražičić heeft problemen om de bal te vangen. Zekonja rent richting de bal. Zekonja passt de bal met de wreef. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveno Brdo C.B.N.K 42%, Proleter Teslic 58%.
Crveno Brdo C.B.N.K - Proleter Teslic 4:1