Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Fiorentina Crveno Brdo C.B.N.K
5 3 2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.4 gemiddelde waardering 20.5
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ruso rent richting de bal. Ruso passt de bal in één keer door. Frančeskini rent richting de bal. El Haroun onderschept slim de pass. El Haroun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Crveno Brdo C.B.N.K 1:0

3e minuut.
Zekonja speelt de bal door. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo passt de bal met de wreef. El Haroun rent richting de bal. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Hosni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosni speelt de bal door. Ðogo speelt de bal door. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zekonja rent richting de bal. Hosni verovert de bal door een tackle van achteren. Hosni geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Crveno Brdo C.B.N.K 2:0

21e minuut.
Hosni met een sublieme pass. Beštar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar speelt de bal door. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Crveno Brdo C.B.N.K 3:0

30e minuut.
Porzio rent richting de bal. Porzio passt de bal in één keer door. Ðogo probeert naar een medespeler te passen. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beštar is nu in balbezit. Beštar passt de bal met de wreef. Ruso geeft de bal voor. Puzović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 36%, Crveno Brdo C.B.N.K 64%.
New Fiorentina - Crveno Brdo C.B.N.K 3:0

47e minuut.
Daar is Budalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budalić met een sublieme pass. Ðogo probeert naar een medespeler te passen. Porzio is nu in balbezit. Porzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruso onderschept slim de pass. Ruso geeft de bal voor. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Crveno Brdo C.B.N.K 4:0

62e minuut.
Obrenić met een sublieme pass. Joldić bereikt de bal nog maar net als eerste. Joldić probeert naar een medespeler te passen. Porzio probeert de bal met de borst te controleren. Porzio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Borković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beštar is nu in balbezit. Borković begaat een overtreding. Borković krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Obrenić probeert de bal met de borst te controleren. Obrenić probeert naar een medespeler te passen. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. Frančeskini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Porzio verovert de bal door een tackle van achteren. Porzio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Frančeskini de bal onder controle te krijgen. El Haroun rent richting de bal. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Crveno Brdo C.B.N.K 5:0

80e minuut.
El Haroun rent richting de bal. Porzio is nu in balbezit. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Broz de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Crveno Brdo C.B.N.K 6:0

82e minuut.
Zekonja is nu in balbezit. Obrenić onderschept slim de pass. Obrenić passt de bal zonder na te denken. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun schiet op doel. Puzović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Crveno Brdo C.B.N.K 7:0

88e minuut.
Frančeskini kopt de bal weg. Beštar rent richting de bal. Beštar passt de bal met de wreef. El Haroun rent richting de bal. El Haroun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Crveno Brdo C.B.N.K 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 20%, Crveno Brdo C.B.N.K 80%.
New Fiorentina - Crveno Brdo C.B.N.K 8:0