Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO FC. Orlovik Žepče
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Svraka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Atanacković komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Džodić rent richting de bal. Kržavić verovert de bal door een tackle van achteren. Homen bereikt de bal nog maar net als eerste. Homen haalt uit met een fantastische trap. Antović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - FC. Orlovik Žepče 1:0

23e minuut.
Džerekanac haalt uit met een fantastische trap. Šokčević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šehanović neemt de hoekschop. Džerekanac bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kržavić is nu in balbezit. Kržavić passt de bal zonder na te denken. Homen is nu in balbezit. Kržavić is nu in balbezit. Kržavić schiet op doel. Antović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Homen bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec onderschept slim de pass. Polonec speelt de bal door. Džerekanac is nu in balbezit. Džerekanac schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZMAJEVO GNIJEZDO 44%, FC. Orlovik Žepče 56%.
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - FC. Orlovik Žepče 1:0

66e minuut.
Polonec rent richting de bal. Burzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzić passt de bal met de wreef. Kržavić is nu in balbezit. Kržavić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Škaljić kopt de bal weg. Bolibruh rent richting de bal. Met opzet legt Rogoznica zijn tegenspeler op de grond. Bolibruh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bolibruh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZMAJEVO GNIJEZDO 40%, FC. Orlovik Žepče 60%.
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - FC. Orlovik Žepče 1:0