Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 19:42
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.08 [del]
  • Stadion: edin Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2897
edin Željoo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Gavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maričić verovert de bal door een tackle van achteren. Maričić speelt de bal door. Anđus is nu in balbezit. Anđus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bastijanović onderschept slim de pass. Bastijanović speelt de bal door. Daar is Klaić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagro is nu in balbezit. Gagro geeft een hoge lob. Karamujić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Hadžimehmedović passt de bal met de wreef. Gavez probeert de bal aan de voet te houden. Džananović is nu in balbezit. Anđus rent richting de bal. Anđus haalt uit met een fantastische trap. Kosor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
edin - Željoo 1:0

25e minuut.
Bajić geeft een hoge lob. Džananović rent richting de bal. Anđus onderschept slim de pass. Anđus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
edin - Željoo 2:0

28e minuut.
Inworp. Maglić met een snelle inworp. Heraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Denić onderschept slim de pass. Denić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Abdijević geeft de bal voor. Hadžimehmedović rent richting de bal. Gavez rent richting de bal. Gavez draait met de bal, schiet en ... Kosor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ostopanj rent richting de bal. Kožul rent richting de bal. Ostopanj verovert de bal door een tackle van achteren. Ostopanj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
edin - Željoo 2:1

45e minuut.
Maričić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bastijanović de bal. Denić rent richting de bal. Ostopanj rent richting de bal. Ostopanj schiet op doel. Karamujić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edin 43%, Željoo 57%.
edin - Željoo 2:1

46e minuut.
Dulanović met de inworp. Bastijanović kan de bal niet met de borst controleren. Denić begaat een overtreding. Denić krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Džananović met een sublieme pass. Dulanović rent richting de bal. Maglić maakt een afschuwelijke overtreding. Maglić krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Šalamunec is nu in balbezit. Heraković verovert de bal door een tackle van achteren. Heraković passt de bal zonder na te denken. Gavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edin 34%, Željoo 66%.
edin - Željoo 2:1