Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Željoo edin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Klungelig pakt Basarić de bal. Hadžiđulbić verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krnjeušić. Krnjeušić krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Burmazović onderschept slim de pass. Burmazović geeft een lange en hoge pass. Hadžiđulbić met een sublieme pass. Anđus rent richting de bal. Anđus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bastijanović kopt de bal weg. Maričić is nu in balbezit. Hadžiđulbić maakt een afschuwelijke overtreding. Hadžiđulbić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Bastijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus met een sublieme pass. Daar is Bajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Željoo 49%, edin 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Željoo - edin 0:0

64e minuut.
Petrić rent richting de bal. Klaić onderschept slim de pass. Klaić geeft de bal voor. Anđus heeft problemen om de bal te vangen. Anđus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bastijanović onderschept slim de pass. Bastijanović probeert naar een medespeler te passen. Džananović bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus onderschept slim de pass. Anđus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Željoo - edin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Željoo 55%, edin 45%.
Željoo - edin 0:1