Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 19:39
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.08 [del]
  • Stadion: edin Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
edin New Fiorentina
Normal Tactiek 5 3 2
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 38.3
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


11e minuut.
Inworp. Cottini met de inworp. El Haroun geeft een hoge lob. Beštar is nu in balbezit. Beštar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
edin - New Fiorentina 0:1

13e minuut.
Gavez passt de bal zonder na te denken. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo passt de bal zonder na te denken. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
edin - New Fiorentina 0:2

19e minuut.
Bastijanović is nu in balbezit. El Haroun verovert de bal door een tackle van achteren. Porzio heeft problemen om de bal te vangen. Porzio haalt uit met een fantastische trap. Karamujić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
edin - New Fiorentina 0:3

20e minuut.
Gavez bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun onderschept slim de pass. Bastijanović begaat een overtreding. Bastijanović krijgt een gele kaart.

20e minuut.
El Haroun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruso met een snel genomen vrije trap. Daar is Bastijanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beštar rent richting de bal. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun schiet op doel. Karamujić bokst de bal weg. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
edin - New Fiorentina 0:4

22e minuut.
Obrenić probeert naar een medespeler te passen. Cottini is nu in balbezit. Cottini met een sublieme pass. Dulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanović haalt uit met een fantastische trap. Mujezin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Ruso speelt de bal door. Porzio rent richting de bal. Heraković onderschept slim de pass. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. Karamujić bokst de bal weg.

33e minuut.
El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar is nu in balbezit. Beštar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ðogo speelt de bal door. El Haroun is nu in balbezit. Bastijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio verovert de bal door een tackle van achteren. Porzio schiet op doel. Karamujić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bjeloš rent richting de bal. Porzio onderschept slim de pass. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
edin - New Fiorentina 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edin 71%, New Fiorentina 29%.
edin - New Fiorentina 0:5

47e minuut.
Obrenić passt de bal met de wreef. Ðogo rent richting de bal. Ðogo passt de bal zonder na te denken. El Haroun rent richting de bal. El Haroun draait met de bal, schiet en ... Karamujić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
edin - New Fiorentina 0:6

70e minuut.
Bastijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini is nu in balbezit. Cottini met een sublieme pass. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Ruso passt de bal met de wreef. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun geeft een hoge lob. Porzio springt en kopt de bal. Karamujić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Abdijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðogo rent richting de bal. Ðogo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Porzio de bal onder controle te krijgen. Porzio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
El Haroun heeft problemen om de bal te vangen. Mujezin rent richting de bal. Beštar verovert de bal door een tackle van achteren. Porzio rent richting de bal. Porzio draait met de bal, schiet en ... Karamujić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Heraković rent richting de bal. Beštar verovert de bal door een tackle van achteren. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio draait met de bal, schiet en ... Karamujić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
edin - New Fiorentina 0:7

88e minuut.
Cottini geeft een hoge lob. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo passt de bal met de wreef. El Haroun rent richting de bal. El Haroun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bajić passt de bal zonder na te denken. Ruso rent richting de bal. Ruso probeert naar een medespeler te passen. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edin 78%, New Fiorentina 22%.
edin - New Fiorentina 0:7