Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Fiorentina edin
5 3 2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 16.8
redelijk Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Klaić verovert de bal door een tackle van achteren. Klaić geeft een lange en hoge pass. Ðogo kopt de bal weg. Porzio is nu in balbezit. Porzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Torbica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Klaić de bal. Mujezin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini verovert de bal door een tackle van achteren. Cottini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - edin 1:0

8e minuut.
Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo passt de bal zonder na te denken. Porzio rent richting de bal. Porzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - edin 2:0

9e minuut.
Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruso begaat een overtreding. Anđus raakt geblesseerd tijdens het duel. Heraković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Furga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Mujezin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obrenić met de inworp. Cottini geeft een hoge lob. Porzio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - edin 3:0

20e minuut.
Ðogo onderschept slim de pass. Ðogo geeft een lange en hoge pass. El Haroun heeft problemen om de bal te vangen. Porzio is nu in balbezit. Porzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - edin 4:0

21e minuut.
Porzio speelt de bal door. Daar is Bakarević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakarević passt de bal zonder na te denken. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - edin 5:0

41e minuut.
Ðogo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ruso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruso met een sublieme pass. Klungelig pakt Bakarević de bal. Bakarević geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Obrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević passt de bal zonder na te denken. Porzio is nu in balbezit. Porzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo passt de bal zonder na te denken. Bakarević is nu in balbezit. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. El Haroun rent richting de bal. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. Karamujić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - edin 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 26%, edin 74%.
New Fiorentina - edin 6:0

49e minuut.
Bakarević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruso rent richting de bal. Ruso passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bakarević de bal. Bakarević geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio is nu in balbezit. El Haroun rent richting de bal. El Haroun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt El Haroun de bal. Cottini met een sublieme pass. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević draait met de bal, schiet en ... Karamujić bokst de bal weg. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun schiet op doel. Karamujić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - edin 7:0

62e minuut.
Bakarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević passt de bal in één keer door. El Haroun is nu in balbezit. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Porzio de bal. Porzio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ðogo geeft de bal voor. El Haroun is nu in balbezit. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini draait met de bal, schiet en ... Karamujić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - edin 8:0

76e minuut.
Bakarević geeft een hoge lob. Cottini kopt de bal weg. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun draait met de bal, schiet en ... Porzio heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Torbica de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ðogo zal de hoekschop nemen. Cottini kan de bal niet met de borst controleren. Obrenić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Obrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenić maakt een afschuwelijke overtreding. Obrenić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bastijanović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bastijanović kan niet meer verder spelen. Milolović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 24%, edin 76%.
New Fiorentina - edin 8:0