Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO Proleter Teslic
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Borković rent richting de bal. Borković probeert naar een medespeler te passen. Škaljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škaljić geeft de bal voor. Čelik kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Čivić speelt de bal door. Daar is Kržavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homen is nu in balbezit. Kržavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržavić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - Proleter Teslic 1:0

28e minuut.
Lovreić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stura is nu in balbezit. Stura passt de bal zonder na te denken. Matunić rent richting de bal. Matunić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadžo verovert de bal door een tackle van achteren. Gadžo passt de bal zonder na te denken. Kržavić rent richting de bal. Kržavić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZMAJEVO GNIJEZDO 61%, Proleter Teslic 39%.
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - Proleter Teslic 1:0

62e minuut.
Matunić is nu in balbezit. Ružik rent richting de bal. Matunić onderschept slim de pass. Stura bereikt de bal nog maar net als eerste. Stura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Turan rent richting de bal. Gadžo verovert de bal door een tackle van achteren. Gadžo speelt de bal door. Daar is Homen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - Proleter Teslic 2:0

76e minuut.
Stura rent richting de bal. Čivić onderschept slim de pass. Čivić geeft een lange en hoge pass. Kržavić is nu in balbezit. Kržavić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - Proleter Teslic 3:0

78e minuut.
Kortina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halikijas probeert de bal met de borst te controleren. Halikijas speelt de bal door. Matunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matunić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Planić geeft de bal voor. Bolibruh kopt de bal weg. Klungelig pakt Čivić de bal. Matunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matunić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZMAJEVO GNIJEZDO 58%, Proleter Teslic 42%.
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - Proleter Teslic 3:0