Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Željoo Crveno Brdo C.B.N.K
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Stražičić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Džananović de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Naumović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Borković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Kosor trapt de bal weg. Maričić kopt de bal weg. Ostopanj is nu in balbezit. Ostopanj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Željoo - Crveno Brdo C.B.N.K 1:0

40e minuut.
Šalamunec is nu in balbezit. Naumović onderschept slim de pass. Naumović probeert naar een medespeler te passen. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zekonja passt de bal in één keer door. Tešanović rent richting de bal. Džananović rent richting de bal. Tešanović verovert de bal door een tackle van achteren. Tešanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Željoo 58%, Crveno Brdo C.B.N.K 42%.
Željoo - Crveno Brdo C.B.N.K 1:0

46e minuut.
Stražičić met een sublieme pass. Naumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumović probeert naar een medespeler te passen. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. Kosor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Džananović geeft een lange en hoge pass. Borković kopt de bal weg. Daar is Karišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mešković onderschept slim de pass. Mešković haalt uit met een fantastische trap. Kosor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Željoo - Crveno Brdo C.B.N.K 1:1

53e minuut.
Džananović rent richting de bal. Džananović geeft een hoge lob. Borković kopt de bal weg. Naumović rent richting de bal. Naumović geeft een hoge lob. Kosor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Joldić verovert de bal door een tackle van achteren. Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekonja passt de bal met de wreef. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. Kosor bokst de bal weg.

59e minuut.
Petrić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mešković met een snelle inworp. Zekonja rent richting de bal. Zekonja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Joldić passt de bal zonder na te denken. Hadžimehmedović speelt de bal door. Frančeskini rent richting de bal. Ostopanj onderschept slim de pass. Ostopanj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Željoo 63%, Crveno Brdo C.B.N.K 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Željoo - Crveno Brdo C.B.N.K 1:1