Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crveno Brdo C.B.N.K Željoo
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 13.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Heraković rent richting de bal. Heraković passt de bal zonder na te denken. Mešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešković passt de bal in één keer door. Zekonja geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Maričić de bal. Zekonja rent richting de bal. Zekonja probeert naar een medespeler te passen. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - Željoo 1:0

23e minuut.
Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekonja passt de bal in één keer door. Tešanović rent richting de bal. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. Taborin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - Željoo 2:0

31e minuut.
Maričić met een sublieme pass. Tešanović rent richting de bal. Burmazović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović verovert de bal door een tackle van achteren. Tešanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - Željoo 3:0

34e minuut.
Maričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekonja verovert de bal door een tackle van achteren. Zekonja passt de bal zonder na te denken. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović schiet op doel. Taborin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Heraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Heraković probeert naar een medespeler te passen. Hadžimehmedović is nu in balbezit. Zekonja verovert de bal door een tackle van achteren. Zekonja passt de bal zonder na te denken. Paal! Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. Taborin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - Željoo 4:0

40e minuut.
Krnjeušić rent richting de bal. Heraković onderschept slim de pass. Heraković geeft een lange en hoge pass. Tešanović rent richting de bal. Tešanović schiet op doel. Taborin bokst de bal weg. Džananović is nu in balbezit. Džananović geeft een lange en hoge pass. Zekonja probeert de bal met de borst te controleren. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveno Brdo C.B.N.K 23%, Željoo 77%.
Crveno Brdo C.B.N.K - Željoo 4:0

46e minuut.
Petrić heeft problemen om de bal te vangen. Petrić met een sublieme pass. Zekonja is nu in balbezit. Tešanović rent richting de bal. Tešanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - Željoo 5:0

51e minuut.
Džananović geeft een hoge lob. Inworp. Naumović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekonja geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Joldić rent richting de bal. Stražičić rent richting de bal. Joldić met een sublieme pass. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Naumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. Mešković rent richting de bal. Mešković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - Željoo 6:0

79e minuut.
Mešković rent richting de bal. Mešković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hadžimehmedović de bal. Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekonja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - Željoo 7:0

81e minuut.
Maričić rent richting de bal. Zekonja onderschept slim de pass. Zekonja probeert naar een medespeler te passen. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. Taborin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Burmazović probeert naar een medespeler te passen. Maričić rent richting de bal. Maričić speelt de bal door. Zekonja rent richting de bal. Zekonja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - Željoo 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveno Brdo C.B.N.K 29%, Željoo 71%.
Crveno Brdo C.B.N.K - Željoo 8:0