Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter Teslic edin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Abdijević geeft de bal voor. Klungelig pakt Anđus de bal. Halikijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavez rent richting de bal. Gavez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kortina passt de bal in één keer door. Halikijas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Klaić de bal onder controle te krijgen. Borković bereikt de bal nog maar net als eerste. Borković geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Mujezin rent richting de bal. Klaić geeft de bal voor. Daar is Turan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđus rent richting de bal. Anđus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Teslic - edin 0:1

24e minuut.
Krivošija geeft een lange en hoge pass. Abdijević kopt de bal weg. Čelik heeft problemen om de bal te vangen. Dulanović rent richting de bal. Dulanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Heraković passt de bal met de wreef. Gavez heeft problemen om de bal te vangen. Čelik rent richting de bal. Gavez verovert de bal door een tackle van achteren. Gavez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Teslic - edin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Teslic 55%, edin 45%.
Proleter Teslic - edin 0:2

46e minuut.
Gavez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Devedžić komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Bajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halikijas is nu in balbezit. Halikijas speelt de bal door. Anđus rent richting de bal. Anđus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Čelik is nu in balbezit. Heraković onderschept slim de pass. Heraković met een sublieme pass. Klungelig pakt Anđus de bal. Anđus draait met de bal, schiet en ... Lečić bokst de bal weg.

66e minuut.
Matunić verovert de bal door een tackle van achteren. Mujezin is nu in balbezit. Matunić verovert de bal door een tackle van achteren. Matunić draait met de bal, schiet en ... Karamujić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Teslic - edin 1:2

71e minuut.
Kortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Devedžić verovert de bal door een tackle van achteren. Devedžić speelt de bal door. Anđus is nu in balbezit. Anđus draait met de bal, schiet en ... Lečić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Abdijević geeft een lange en hoge pass. Halikijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikijas geeft een lange en hoge pass. Borković is nu in balbezit. Borković geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kortina geeft een hoge lob. Milolović rent richting de bal. Milolović passt de bal met de wreef. Anđus is nu in balbezit. Anđus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Teslic - edin 1:3

84e minuut.
Mujezin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stura rent richting de bal. Stura geeft een lange en hoge pass. Karamujić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Teslic 53%, edin 47%.
Proleter Teslic - edin 1:3