Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
edin Proleter Teslic
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Čavor rent richting de bal. Čavor speelt de bal door. Mujezin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matunić onderschept slim de pass. Matunić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matunić is nu in balbezit. Matunić schiet op doel. Karamujić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Čavor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karamujić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Matunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Čelik de bal. Bastijanović is nu in balbezit. Bastijanović passt de bal zonder na te denken. Hadžiđulbić rent richting de bal. Hadžiđulbić schiet op doel. Lečić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
edin - Proleter Teslic 1:0

22e minuut.
Čavor is nu in balbezit. Čavor passt de bal in één keer door. Heraković kan de bal niet met de borst controleren. Matunić verovert de bal door een tackle van achteren. Matunić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Krivošija de bal. Hadžiđulbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kortina zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kortina moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kortina schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Klaić speelt de bal door. Matunić is nu in balbezit. Mujezin onderschept slim de pass. Stura onderschept slim de pass. Stura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edin 43%, Proleter Teslic 57%.
edin - Proleter Teslic 1:0

49e minuut.
Krivošija met een sublieme pass. Čelik rent richting de bal. Dulanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dulanović krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Inworp. Klaić met een snelle inworp. Bastijanović met een sublieme pass. Dulanović is nu in balbezit. Dulanović geeft een hoge lob. Lečić bokst de bal weg.

58e minuut.
Bajić passt de bal met de wreef. Matunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Heraković begaat een overtreding. Heraković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edin 30%, Proleter Teslic 70%.
edin - Proleter Teslic 1:0