Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Fiorentina FK ZMAJEVO GNIJEZDO
5 3 2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 17.8
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gutterstam speelt de bal door. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt El Haroun de bal. El Haroun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 1:0

13e minuut.
Kržavić speelt de bal door. Budalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalić geeft een hoge lob. Daar is El Haroun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Haroun schiet op doel. Šahinpašić bokst de bal weg. Daar is Šokčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bolibruh bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun onderschept slim de pass. El Haroun probeert naar een medespeler te passen. Porzio is nu in balbezit. Porzio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini geeft de bal voor. Čivić heeft problemen om de bal te vangen. Porzio is nu in balbezit. Porzio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hosni geeft een lange en hoge pass. Porzio is nu in balbezit. El Haroun rent richting de bal. El Haroun schiet op doel. Šokčević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bakarević rent richting de bal. Cottini rent richting de bal. Cottini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt El Haroun de bal. El Haroun schiet op doel. Šahinpašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 2:0

26e minuut.
Bolibruh passt de bal met de wreef. El Haroun rent richting de bal. El Haroun passt de bal zonder na te denken. Porzio is nu in balbezit. Porzio schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Obrenić geeft een hoge lob. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun geeft een hoge lob. Porzio rent richting de bal. Porzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 3:0

29e minuut.
Bakarević passt de bal met de wreef. El Haroun rent richting de bal. El Haroun passt de bal met de wreef. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ružik passt de bal in één keer door. Bakarević met een sublieme pass. El Haroun rent richting de bal. El Haroun passt de bal in één keer door. Porzio is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ruso met een sublieme pass. Cottini is nu in balbezit. Cottini met een sublieme pass. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun draait met de bal, schiet en ... Šahinpašić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Bakarević kopt de bal weg. Porzio rent richting de bal. Porzio passt de bal met de wreef. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cottini heeft problemen om de bal te vangen. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun probeert naar een medespeler te passen. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gutterstam geeft een hoge lob. Ðogo probeert naar een medespeler te passen. Porzio is nu in balbezit. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 4:0

45e minuut.
Šokčević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ðogo met de inworp. Porzio is nu in balbezit. Porzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 28%, FK ZMAJEVO GNIJEZDO 72%.
New Fiorentina - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 5:0

46e minuut.
Ðogo probeert naar een medespeler te passen. Porzio rent richting de bal. Porzio probeert naar een medespeler te passen. El Haroun heeft problemen om de bal te vangen. El Haroun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ðogo passt de bal met de wreef. Čivić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ružik de bal. Porzio rent richting de bal. Porzio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lovreić met een sublieme pass. Krnčelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalić maakt een afschuwelijke overtreding. Budalić krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Porzio probeert naar een medespeler te passen. Cottini met een sublieme pass. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun schiet op doel. Šahinpašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 6:0

69e minuut.
Kržavić speelt de bal door. Homen is nu in balbezit. Porzio verovert de bal door een tackle van achteren. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. El Haroun rent richting de bal. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. Šahinpašić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 7:0

75e minuut.
Ruso geeft een hoge lob. Porzio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ružik. Ružik krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ðogo passt de bal zonder na te denken. Bakarević geeft een lange en hoge pass. Šokčević probeert de bal aan de voet te houden. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt El Haroun de bal. Porzio rent richting de bal. El Haroun rent richting de bal. El Haroun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Porzio passt de bal met de wreef. Cottini is nu in balbezit. Cottini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bakarević de bal. Bakarević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini passt de bal in één keer door. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun schiet op doel. Šahinpašić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 21%, FK ZMAJEVO GNIJEZDO 79%.
New Fiorentina - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 8:0