Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO New Fiorentina
Normal Tactiek 5 3 2
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 35.9
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Obrenić probeert naar een medespeler te passen. Čivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čivić geeft een hoge lob. Klungelig pakt El Haroun de bal. El Haroun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun passt de bal zonder na te denken. Porzio is nu in balbezit. Porzio draait met de bal, schiet en ... Šahinpašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - New Fiorentina 0:1

6e minuut.
Obrenić geeft een lange en hoge pass. Ružik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružik geeft een lange en hoge pass. Ðogo geeft een lange en hoge pass. El Haroun springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - New Fiorentina 0:2

7e minuut.
Ružik geeft een lange en hoge pass. Cottini kopt de bal weg. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. Šahinpašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - New Fiorentina 0:3

12e minuut.
Bolibruh met een sublieme pass. Porzio is nu in balbezit. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ðogo heeft problemen om de bal te vangen. Ðogo met een sublieme pass. El Haroun heeft problemen om de bal te vangen. Porzio rent richting de bal. Porzio haalt uit met een fantastische trap. Šahinpašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Šahinpašić speelt de bal door. Klungelig pakt Čivić de bal. Porzio is nu in balbezit. Porzio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Obrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević geeft een hoge lob. Škaljić bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun verovert de bal door een tackle van achteren. El Haroun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Šokčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porzio onderschept slim de pass. Porzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - New Fiorentina 0:4

36e minuut.
Lovreić bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolibruh met een sublieme pass. Porzio is nu in balbezit. Porzio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šahinpašić met een harde bal richting middenveld. Obrenić kopt de bal weg. Porzio is nu in balbezit. Porzio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Ružik de bal. Ðogo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Porzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Haroun rent richting de bal. El Haroun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bakarević speelt de bal door. Porzio is nu in balbezit. El Haroun rent richting de bal. Porzio is nu in balbezit. Porzio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beštar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZMAJEVO GNIJEZDO 73%, New Fiorentina 27%.
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - New Fiorentina 0:4

50e minuut.
Beštar passt de bal in één keer door. Obrenić is nu in balbezit. Obrenić passt de bal met de wreef. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
El Haroun met een sublieme pass. Ruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruso passt de bal zonder na te denken. Porzio rent richting de bal. Porzio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Obrenić passt de bal zonder na te denken. Beštar rent richting de bal. Beštar met een sublieme pass. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Beštar geeft een hoge lob. Cottini rent richting de bal. Cottini passt de bal zonder na te denken. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević schiet op doel. Šahinpašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - New Fiorentina 0:5

66e minuut.
Ružik onderschept slim de pass. Beštar rent richting de bal. Beštar passt de bal met de wreef. Bakarević rent richting de bal. Bakarević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - New Fiorentina 0:6

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vučemilović komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Porzio onderschept slim de pass. El Haroun rent richting de bal. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio schiet op doel. Šahinpašić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - New Fiorentina 0:7

80e minuut.
Škaljić kopt de bal weg. Vučemilović is nu in balbezit. Vučemilović passt de bal in één keer door. Beštar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Beštar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar passt de bal met de wreef. Ruso speelt de bal door. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - New Fiorentina 0:8

85e minuut.
Čivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar verovert de bal door een tackle van achteren. Beštar speelt de bal door. Porzio rent richting de bal. Porzio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZMAJEVO GNIJEZDO 79%, New Fiorentina 21%.
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - New Fiorentina 0:8