Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crveno Brdo C.B.N.K FC. Orlovik Žepče
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Višak rent richting de bal. Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović is nu in balbezit. Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekonja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kundrač met een harde bal richting middenveld. Stražičić is nu in balbezit. Džerekanac begaat een overtreding. Džerekanac krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Višak de bal onder controle te krijgen. Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Džodić rent richting de bal. Zekonja verovert de bal door een tackle van achteren. Zekonja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Višak is nu in balbezit. Tešanović onderschept slim de pass. Tešanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tešanović heeft problemen om de bal te vangen. Višak rent richting de bal. Met opzet legt Tešanović zijn tegenspeler op de grond. Tešanović krijgt een gele kaart. Višak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Žerić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frančeskini heeft problemen om de bal te vangen. Džerekanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Džerekanac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Polonec verovert de bal door een tackle van achteren. Polonec passt de bal zonder na te denken. Džerekanac is nu in balbezit. Džerekanac draait met de bal, schiet en ... Puzović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - FC. Orlovik Žepče 0:1

33e minuut.
Miliša rent richting de bal. Miliša passt de bal in één keer door. Frančeskini rent richting de bal. Džerekanac verovert de bal door een tackle van achteren. Džerekanac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveno Brdo C.B.N.K 46%, FC. Orlovik Žepče 54%.
Crveno Brdo C.B.N.K - FC. Orlovik Žepče 0:1

50e minuut.
Puzović geeft de bal voor. Višak bereikt de bal nog maar net als eerste. Višak probeert naar een medespeler te passen. Rogoznica is nu in balbezit. Rogoznica geeft een lange en hoge pass. Puzović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Džerekanac rent richting de bal. Džerekanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - FC. Orlovik Žepče 0:2

67e minuut.
Polonec rent richting de bal. Daar is Džerekanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borković krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Stražičić passt de bal in één keer door. Joldić speelt de bal door. Miliša rent richting de bal. Zekonja onderschept slim de pass. Zekonja geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - FC. Orlovik Žepče 1:2

81e minuut.
Koljeno verovert de bal door een tackle van achteren. Višak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljeno schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koljeno is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveno Brdo C.B.N.K 43%, FC. Orlovik Žepče 57%.
Crveno Brdo C.B.N.K - FC. Orlovik Žepče 1:2