Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Orlovik Žepče Crveno Brdo C.B.N.K
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Broz bereikt de bal nog maar net als eerste. Broz geeft een lange en hoge pass. Jašarspahić rent richting de bal. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. Kundrač bokst de bal weg.

5e minuut.
Žerić geeft een hoge lob. Šehanović speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Stražičić de bal onder controle te krijgen. Džerekanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Džerekanac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Žerić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zekonja. Zekonja krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Borković verovert de bal door een tackle van achteren. Borković probeert naar een medespeler te passen. Tešanović is nu in balbezit. Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekonja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Šehanović geeft een lange en hoge pass. Tešanović kopt de bal weg. Zekonja is nu in balbezit. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Zekonja de bal onder controle te krijgen. Polonec rent richting de bal. Borković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borković krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Džodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stražičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džodić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stražičić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Džodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džodić geeft een lange en hoge pass. Frančeskini is nu in balbezit. Džerekanac verovert de bal door een tackle van achteren. Džerekanac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Orlovik Žepče 55%, Crveno Brdo C.B.N.K 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. Orlovik Žepče - Crveno Brdo C.B.N.K 0:0

48e minuut.
Borković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mešković is nu in balbezit. Mešković geeft de bal voor. Zekonja controleert de bal met de borst. Zekonja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Orlovik Žepče - Crveno Brdo C.B.N.K 0:1

49e minuut.
Daar is Stražičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polonec verovert de bal door een tackle van achteren. Borković rent richting de bal. Polonec onderschept slim de pass. Polonec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Višak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešković onderschept slim de pass. Mešković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tešanović de bal. Tešanović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Orlovik Žepče - Crveno Brdo C.B.N.K 0:2

64e minuut.
Joldić met een snelle inworp. Klungelig pakt Stražičić de bal. Stražičić geeft een lange en hoge pass. Tešanović rent richting de bal. Tešanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Polonec verovert de bal door een tackle van achteren. Polonec probeert naar een medespeler te passen. Džodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekonja verovert de bal door een tackle van achteren. Zekonja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Orlovik Žepče - Crveno Brdo C.B.N.K 0:3

77e minuut.
Polonec verovert de bal door een tackle van achteren. Polonec passt de bal in één keer door. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Orlovik Žepče - Crveno Brdo C.B.N.K 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Orlovik Žepče 47%, Crveno Brdo C.B.N.K 53%.
FC. Orlovik Žepče - Crveno Brdo C.B.N.K 0:4